‘BILA JE U ČETVRTOM MJESECU TRUDNOĆE’ Oduzeo život majci troje djece, susjedi zgroženi: ‘Znali smo da nije dobar čovjek’

Photo: Matija Habljak/PIXSELL, Ilustracija

Stravičan zločin dogodio se u kući peteročlane obitelji u Donjoj Gračenici na kutinskom području. Malo nakon podneva, 58-godišnjak je u ruke uzeo nož i silovitim potezima oduzeo život svojoj nevjenčanoj partnerici (48), inače ženi s kojom ima troje djece. Nakon toga muškarac je nožem pokušao nauditi i sebi, zbog čega je završio u bolnici.

Sisačka policija intenzivno radi na slučaju koji se dogodio u četvrtak, a mještani ne skrivaju da se par učestalo svadio. Jedan od susjeda obitelji tvrdi kako se užasan prizor odigrao pred očima sinčića vrtićke dobi, piše Jutarnji.

“Znali smo da nije dobar čovjek, ali da može ubiti ženu za koju kaže da je voli najviše na svijetu, e to nam ne ide u glavu. Učinio je dječicu siročićima”, rekla je za Jutarnji jedna mještanka Donje Gračenice.

Svađa se često čula iz njihova doma, navode susjedi, a muškarac je nekad imao problema s alkoholom.

“Ona se nikad na njega javno nije žalila. Očito je trpjela u sebi radi djece. Čuli smo prije par dana da je zatrudnjela, da je u četvrtom mjesecu trudnoće i da se veseli novom rođenju djeteta, a navodno je njemu žestoko prigovarala zbog grijeha iz prošlosti, najviše onog koje je počinio nad snahom koja se udala za njegova sina iz prvog braka”, tvrdi susjed.

Policija još uvijek čeka da se napadač oporavi kako bi porazgovarali, a zatražena je i obdukcija beživotnog tijela kako bi se utvrdio točan uzrok i vrijeme smrti.


Komentari