BARE I KOSOR ZAKOPALI RATNU SJEKIRU: Šokirat ćete se kada pročitate što je mu je Kosor napisala (FOTO)

Picmonkey

Gotovo četiri godine nakon njegove izjave o Kosorici, Bare je odlučio zakopati ratnu sjekiru i javno se ispričati bivšoj premijerki.

“Gledam vijesti, gledam naššu prekrasnu premijerku. Kako je obožžavam i ona mi daje žželju za žživotom. Ja kad nju vidim dobijem žželju za žživotom i kažžem da, Gorane, kreni, pogledaj tu žženu, koliko ona snage ima u sebi”, kazao je Goran Bare prije nekoliko godina kada je premijerka još bila Jadranka Kosor.

No, ovo je bila samo uvertira za Baretovu bujicu “lijepih” riječi, a nazvao ju je svojom zvijzdom vodiljom i zvijezdom sjevernjačom, onda kazao ovo. “Gledam u njenu sijedu, mudru glavu koja sve zna, ona dijeli savjete, ma nemojte molim vas, ja da Jadranki Kosor dam savjet, ona je žžena novog sistema, ona je Marsijanac, ona je žžena s drugog svijeta”, govorio je Bare i na koncu svojeg izlaganja došao je do konkluzija kako je Kosor, “tuka”.

No, gotovo četiri godine nakon njegove izjave o Kosorici, Bare je odlučio zakopati ratnu sjekiru i javno se ispričati bivšoj premijerki. Bare, inače veliki kritičar naših političara i Vlade te pasionirani pratitelj sjednica u Saboru, osvrnuo se prvo na novu vladajuću garnituru, a posebice na potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka i premijera Oreškovića kojemu nije baš ni zapamtio ime.

“Mislim da on nije prebolio to što nije postao premijer, mislim da će tu biti još veeeeelikih…nemojte se začuditi ako Tomislav bude rovario ispod Marka Oreškovića. Tihomira? Pa postoji i marko, on je bio onaj partizan, HDZ izvinjavam se!”, rekao je osebujni Bare za RTL.

No, Bare je napravio veliki iskorak i pokazao kako je velik čovjek te se javno ispričao Jadranki Kosor zbog uvreda izrečenih prije par godina. “Ona se izgubila, ma zapravo bilo je to pregrubo od mene, to je bilo pred liječenje. Jadranka izvinjavam se”, poručio je Kosorici Bare.

Njegovu ispriku vrlo brzo uvažila je i bivša premijerka, a danas aktivna Twitterašica i blogerica, a baš na svom Twitter profilu dokazala je kako su svi problemi i turbulencije između nje i okorjelog rokera davna prošlost. Štoviše, poslala mu je simpatičnu poruku, koju on vjerojatno nikada neće vidjeti, ali eto i jedno i drugo su dokazali kako se riječima može riješiti svaki problem.

Uz simpatičnu objavu, Jadranka Kosor odlučila je počastiti sebe i svoje pratitelje se dozom Baretovih najboljih stihova.

>>> OTROVNO PERO JADRANKE KOSOR: Opasno isprozivala premijera, predsjednicu, Tepeša i Juretić!

>>> NEOČEKIVAN ISTUP JADRANKE KOSOR: Kako je moguće da su ove dvije političarke postale prijateljice? (FOTO)

>>> NEKOLIKO DANA JE ŠUTJELA, A ONDA URAGAN: Kosor izribala Oreškovića kao nikada do sad (FOTO)


Komentari