Barbieri Dežuloviću: Gade, zaslužuješ batine, ali sam na uvjetnoj, jeo si pršut u šatoru Ratka Mladića; Dežulović: Ostavi tu bocu

Još uvijek pristižu reakcije na tekst Borisa Dežulovića Je** vas Vukovar. Najnoviji u nizu napada zadao je niti manje, niti više, već priznati gastronom, književnik i čovjek na uvjetnoj kazni, Veljko Baribieri.

Boris Dezulović Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

On se Dežuloviću javio ispod statusa privatne osobe, te mu poručio da bi ga prebio da nije – pod uvjetnom! Da se podsjetimo, Barbieri je pod uvjetnom zatvorskom kaznom jer je pijan pucao na stablo u dvorištu vlastite kuće u Makarskoj, a pod dolasku policije predao im je nekoliko komada vatrenog oružja.

Veljko Barbieri Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Barbieri tako ovog puta bez oružja, puca po Facebook komentarima, a prema pisanju Indexa, Barbieri je napisao “…jedva čekam da te razp…im, gade”, na što ga je Dežulović pitao je li mu on to prijeti. Barbieri koji bi se mogao naći u problemima odluči li Dežulović podići prijavu protiv njega na to odgovara, “ma ne samo zaslužuješ dobre batine, ali ja sam eto još nakon Bilica pod uvjetom, bit će vremena…”.

Poručio je tako Barbieri u priličnoj nepismenoj i zbunjujućoj tiradi po Facebook komentarima, da je Dežulović bio u stožeru Ratka Mladića pred Drnišem i jeo pršut, zaključivši komentar riječima “…dakle, mi sudionici se sjećamo Domovinskog rata. a neki ne”.

Komentari upućeni Barbieriju poprilično su smiješni, pa se ljudi pitaju je li profil hakiran ili flaširan, a sam Dežulović je zaključio priču s “…ostavi sad tu bocu, ajde leć”.

Komentari