BANDIĆ I TEPEŠ UHVAĆENI U NEZGODNOJ SITUACIJI: Nećete vjerovati što su radili u vrijeme HRT-ova koncerta (FOTO/VIDEO)

Milan Bandić Tepeš
Zarko Basic/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uhvaćen je kako usred koncerta u Lisinskom malo ‘odmara’.

Na jučerašnjoj Svečanoj akademiji, koju je povodom 90 godina radija i 60 godina televizije HRT proslavioLisinskom, nazočili su brojni hrvatski uglednici i političari. Koncert Simfonijskog orkestra i Zbora HRT-a  trajao je više od sat vremena, a među nazočnima je bio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Njega su, naime, kamere HRT-a pred sam kraj koncerta uhvatile u malo nezgodnom trenutku.

tepeš i bandić
Screenshot/YouTube

Pred sam kraj koncerta, kamere su pokazale publiku koja je oduševljeno pljeskala i poszdravljala izvođače. U tome im se, međutim, nije pridružio Bandić, a kamere su ga ulovile u pravom ‘kriminalu.’ Čini se da ga je glazba toliko opustila da je malo zadrijemao, pa ga tako niti koncert niti pljesak publike nije probudio. Na snimci se lijepo vidi kako Bandić zatvorenih očiju i pognute glave drijema u publici. 

https://youtu.be/dbmhoqTrS4s

Video cjelokupnog koncerta već se nalazi na YouTube kanalu, a Bandićev nezgodan trenutak možete pogledati na objavljenoj snimci (1:20:20). Zagrebački gradonačelnik uhvaćen je pred sam kraj koncerta kako spava dosta čvrstim snom. Pokraj njega sjedio je Ivan Tepeš, potpredsjednik Hrvatskog sabora, koji je u trenutku kada je vidio kamere koje su usredotočeno snimale Milana Bandića, na to samo spustio pogled i ponašao se kao da se ne događa ništa neobično.

U do sada neviđenom izdanju

Ovo možda nije prvi put da je neki političar zaspao na javnom pojavljivanju, ali se može reći da je za zagrebačkog gradonačelnika ovo zaista neobično. Njega su Zagrepčani više naviknuli vidjeti kako ‘dela’, a i sam Bandić za sebe zna reći da je veliki radnik ili pak, Batman, u svakom slučaju, dosta aktivna osoba.  

>>>STALNO ‘DELA’: Gradonačelnik nakon fotke s MISS UNIVERSE, mijenjao kontejnere kod fontana (FOTO)


Komentari