ALEKSANDRA LJUBA se izuzetno dirljivo oprostila od MUP-a iz kojeg ne odlazi svojevoljno

Facebook

Bivša glasnogovornica PU zagrebačke, Aleksandra Ljuba, oprostila se od dva desetljeća dugog rada u MUP-u.

Aleksandra Ljuba rekla je da ne odlazi svojevoljno, a razlog odlaska je saznanje kako se postupak koji se već pet godina vodi protiv nje, neće završiti presudom u njezinu korist.

Protiv Aleksandre Ljube vodio se postupak te je nepravomoćno bila osuđena da je odmor u MUP-ovom odmaralištu, za sebe i prijateljicu, žrtvu obiteljskog nasilja i njezino dvoje djece platila po sindikalnoj cijeni od 8 tisuća kuna, a kako prijateljica i njezina djeca nisu djelatnici MUP-a oštetila je državni proračun za 6.040 kuna, podsjeća dnevnik.hr.

Iznos je vratila, no postupak je pokrenut, tako je napisala status na Facebooku kojim se oprostila, zahvalila kolegama i zatražila novi posao.

“Potreban mi je posao kako bih mogla nastaviti sa životom! Više nije u pitanju karijera nego gola egzistencija. Znate ono hrana, režije, krediti… Znate svi što znam raditi i koje su moje profesionalne kvalitete i vrline! Radit ću bilo što naravno samo da preživim ovo. Teško mi je i neugodno ali moram moliti dobre ljude da mi pomognu u pronalasku novog posla.”, napisala je.

 

 

Moj najteži i najtužniji status od kada plovim ovim virtualnim vodama: Ovih dana se opraštam sa 20 godina života truda…

Posted by Aleksandra Ljuba on Mittwoch, 20. Januar 2016


Komentari