AFERA FIMI MEDIA: Ovo je čovjek koji će u potpunosti uništiti Ivu Sanadera!

Facebook

Hoće li njegov iskaz imati težinu i vjerodostojnost?

Mladen Barišić, glavni “svjedok optužbe” protiv Ive Sanadera i HDZ-a u suđenju za Fimi Mediju, odlučio je, doznaje Telegram od ljudi koji znaju kako se on trenutačno osjeća i što planira, da će u sudnici progovoriti o nezakonitim transferima novca za bivšeg premijera.

Prvi će put na ponovljenom suđenju,odgovarati na pitanja obrane bez zadrške i iskreno, piše telegram.hr.

Na pitanja prije  nije odgovarao što mu je dopuštao Zakon o kaznenom postupku. Baš tu činjenicu Vrhovni je sud iskoristio za polemičko rušenje presude Ivi Sanaderu, a pogotovo njegovoj bivšoj stranci, HDZ-u.Osobe bliske Barišiću, prije nekoliko dana, poručile su novinarima Telegrama da je dubinski ogorčen takvim ishodom koje relativizira njegovo ekstenzivno svjedočenje iz istrage o pranju novca za Sanadera i HDZ.

Barišić razumije da nije nevin, ali to i ne tvrdi. Pogađaju ga napadi koje razumljivo plasira Sanaderova i obrana HDZ-a. Strategija obrane je sasvim jasna: Barišić je jednako kriv kao i Sanader, pristao je svjedočiti protiv bivšeg šefa samo da sa sebe makne veći dio odgovornosti. Samim tim njegov iskaz nema težinu i vjerodostojnost.

>>> GDJE SU NESTALE SANADEROVE KĆERI? Evo čime se danas bave Petra i Bruna Sanader!

 


Komentari