Bivši predsjednik Skupštine progovorio: Evo kada će HDZ donijeti odluku o GUP-u

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Predsjednik zagrebačke organizacije HDZ-a Andrija Mikulić kazao je da će odluku o davanju ili nedavanju podrške zagrebačkom GUP-u, koja je političke prirode, donijeti tijela gradske organizacije HDZ-a na večerašnjem sastanku.

“Ovo je politička odluka. Večeras sam sazvao sjednicu Predsjedništva gradskog odbora HDZ-a i sjednicu gradskog odbora, i to je tijelo koje donosi odluke ovoga tipa”, rekao je Mikulić. Ustvrdio je da njegova zadaća slušati volju većine u svojoj stranci, no nije želio iznijeti vlastiti stav o GUP-u.

PRGOMET TRAŽI JASAN STAV
“Ja nisam u prilici postavljati ultimatum, ali kao predsjednik Skupštine i kao član HDZ-a tražim da HDZ vrlo jasno donese stav vezano uz GUP, da ga jednostavno više ne pimplamo jer to nije korektno ni prema građanima, stranci i koalicijskom partneru”, ocijenio je predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Drago Prgomet.

Vjeruje da će danas Gradski odbor definirati stav prema GUP-u te ga sutra iznijeti na sjednici Skupštine. “Kakav god on bio od strane Gradskog odbora, mi koji smo u Skupštini ćemo ga prihvatiti i provesti”, poručio je Prgomet


Komentari