VREMENASTE PRIČE ZORANA VAKULE: Ove subote ne propustite ‘Sunčastu’ u izvedbi Malog teatra

Zoran Vakula (Foto: Press)

Tata slikovnica‘ nastavlja svoje putovanje kroz interaktivnu pričaonicu i vodi nas u jedinstvene meteopriče Zorana Vakule.

Meteoslikovnice „Sunčasta“, „Oblačasta“ i „Vjetropirasta“ poznatog meteorologa Zorana Vakula i ilustratora Nika Titanika u suradnji s Malim teatrom, tijekom travnja i svibnja oživjele su na pozornici Centra za kulturu i informacije Maksimir u Švarcovoj 18.

Slikovnicama iz serije „Vremenaste priče“ cilj je ne samo ispričati zanimljive priče, nego i educirati i približiti neke često spominjane meteorološke termine djeci, kako bi bolje razumjeli i imali koristi od meteoroloških informacija.

Predstava ‘Sunčasta’ (Foto: Press)

U izvedbi Malog teatra, publika će ove subote imati priliku pogledati “Sunčastu” koja će se igrati u Centru za kulturu i informacije Maksimir s početkom u 11 sati. Ako ne stignete ove subote, bez brige! “Sunčasta” vas čeka i 28. svibnja, također u 11 sati.

Tema „Sunčaste“ je sunce. Što je sunce, koje su njegove prednosti i mane, pozitivne i negativne strane, a navedene su i preporučene zaštitne mjere kod različitih UV indeksa – pokazatelja opasnosti od UV zračenja na kožu.

“Sunčastu” igraju Mirna Ostrošić i Igor Baksa, koji je i režirao ovu kazališnu igru.


Ulaznice možete kupiti klikom na link ulaznice.hr ili u Centru (plaćanje gotovinom), pola sata prije početka predstave.


Komentari