Tjedan ljubavi na Sljemenu: ZET pripremio atrakciju za sve zaljubljene

Žičara Sljeme (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Povodom Dana zaljubljenih, ZET ove godine za sve posjetitelje organizira “Valentinovo u gondoli”, u razdoblju od ponedjeljka, 12. veljače, do petka, 16. veljače.

Gondole će za ovu prigodu biti posebno dekorirane stvarajući bajkovitu atmosferu, a vožnja u visine i jedinstven pogled na grad Zagreb, postat će nezaboravni dio svake ljubavne priče. Po dolasku na žičaru parove će dočekati šampanjac i još jedno ugodno iznenađenje – intiman ručak ili večera uz noćenje u Tomislavovom domu, ovisno u odabranom paketu.

Osim romantične vožnje žičarom, na Gornjoj postaji bit će postavljen i “photo point” u obliku srca, kao savršeno mjesto za posebne fotke za društvene mreže – jer, ako nije objavljeno na internetu, kao da se nije ni dogodilo, zar ne?

Žičara Sljeme (Foto: Screenshot)

U prodaji su 3 komercijalna paketa

Paket 1 po cijeni od 32€ uključuje prijevoz putnika žičarom i pjenušac za parove. Paket 2 po cijeni od 80€ uključuje prijevoz putnika žičarom, pjenušac za parove i ručak za dvije osobe u restoranu Tomislavov dom.

U Paket 3 uključen je prijevoz putnika žičarom, pjenušac za parove i smještaj za dvije osobe u Standard sobi na bazi jednog polupansiona (večera i doručak) u hotelu Tomislavov dom. Cijena je 135€”, objavili su na stranicama ZET-a.

Paket 1 prodaje se na blagajnama žičare, dok će za Pakete 2 i 3, zbog provjere smještajnih kapaciteta, biti potrebno kontaktirati ZET putem e-mail adrese [email protected] ili pozivom na broj telefona 01/3651-669.

“Šarm našeg Sljemena i romantična atmosfera u ukrašenim gondolama stvorit će trenutke koji će zaljubljenima zauvijek ostati u sjećanju. Stoga, pridružite se proslavi Dana zaljubljenih u našim gondolama i budite ljubavlju obuZETi”, navode iz ZET-a.

Valentinovo pod zvijezdama: Pogled u nebeske visine u Tehničkom muzeju Nikola Tesla


Komentari