Putnici prvo ostali u šoku, a onda povikali od sreće: Poznati bend ušao u tramvaj i napravio spektakl

Dubioza Kolektiv u tramvaju / Foto: screenshot Zagreb.info

Jednolična i monotona vožnja tramvajem od točke A do točke B? Ne ako pitate Dubiozu Kolektiv! Naime, danas je poznata grupa, nakon koncerta na Remizi, neočekivano ušla u tramvaj 12 na okretištu Ljubljanica i time iznenadila i obradovala putnike.

Grupa je zajedno s harmonikašicom Stelom Rade, održala pravi mali koncert u tramvaju koji je “najnormalnije” vozio svoju rutu dok su na svakoj idućoj stanici ulazili novi putnici koji su se rado priključili odličnoj atmosferi.

Ovaj neobični koncert je Dubioza Kolektiv započela s pjesmom Volio Bih, a nakon toga su nastavili s nizom svojih hitova.

Dubioza Kolektiv voli iznenaditi Zagrepčane

I dok su cijelom dužinom tramvaja odjekivali taktovi pjesama popularne grupe, putnici su zajedno s njima plesali, pjevali i uživali u ovom, slobodno možemo reći, nezaboravnom iskustvu.

Da podsjetimo, ovo nije prvi takav iznenadni kocert kojeg je grupa održala na “neobičnom” mjestu. Naime, prije dvije godine su održali polusatnu svirku na Dolcu, glavnoj zagrebačkoj tržnici. I tad su svirku započeli s hitom Volio bih, a Zagrpčani su se i onda rasplesali i raspjevali baš kao i danas u tramvaju.


U Ilici se održava festival koji će ljubitelji umjetnosti obožavati: ‘Izvanredna prilika’


Komentari