Konferencija za mame: “Kako prepoznati talente kod svoje djece”

Prvi mums4mums event s ciljem okupljanja mama i stručnog razgovora o temama i izazovima s kojima se susreću roditelji u odgoju djece održat će se u subotu, 25. svibnja 2024. u Wespa Business & Lounge (Radnička cesta 50), od 10.00 do 13.00 sati.

U sklopu događanja, održat će se panel rasprava na temu „Kako se pripremiti za prvi dan vrtića i škole?“, a panelistice su: Natalija Ćurković koja je doktorirala u području školske psihologije i psihologije obrazovanja (stručni i znanstveni interesi usmjereni na teme u području obrazovanja poput mjerenja znanja, darovitosti, kompetencije rješavanja problema i dr.), Marina Vrbat, bacc. predškolskog odgoja, bacc. filmskog, televizijskog i multimedijskog oblikovanja te Sandra Bulaja, u zvanju učitelj savjetnik te dramski pedagog.

Nakon panela, Ivona Zgrabljić, autorica alata za osobni i karijerni razvoj Edukator ID održat će predavanje na temu “Kako prepoznati talente kod svoje djece”.

Kako je najavila jedna od organizatorica događanja Lea Kosović Stanić, direktorica LOL Event Management agencije mums4mums event održavao bi se 2 puta godišnje, u proljeće i jesen, kada se roditelji suočavaju s najvećim stresom, a djeca s velikim promjenama.

Ulaznice za prvi mums4mums mogu se besplatno preuzeti na linku: https://www.entrio.hr/event/mums4mums-18977



Komentari