UŽIVAJTE U CARSTVU KNJIGA, INOVACIJA I IGRICA: Otvoreni Interliber i Infogamer by Reboot

FOTO: Sitana Omer

Danas su na Zagrebačkom velesajmu otvoreni sajmovi INTERLIBER, 39. međunarodni sajam knjiga i učila i INFOGAMER by Reboot.
Na svečanom otvorenju gospođa Danijela Franić, članica Uprave Zagrebačkog holdinga izrazila je zadovoljstvo činjenicom da se i ove godine na Zagrebačkom velesajmu održavaju tri velika projekta: Interliber, Infogamer i Inova. „U 9 paviljona izložit će 950 izlagača iz 32 zemlje. Pozivam sve građane da nam se ovih dana pridruže ovdje na Velesajmu“, rekla je Franić.
„Ministarstvo kulture svjesno je svih problema s kojima se suočavaju nakladnici i izdavači i odlučno je u njihovom rješavanju. Razgovori s njima traju. Budućnost knjige nije ugrožena i interes za knjigu postoji. Svima nama želim da ovih dana uživamo u knjigama“, rekla je Dubravka Đurić Nemec, osobna izaslanica ministrice kulture Republike Hrvatske Nine Obuljen Koržinek.
Sajmove je svečano otvorio gradonačelnik Grada Zagreba, gospodin Milan Bandić naglasivši da se na televiziji sve vidi, na radiju sve čuje, a u knjigama sve piše pa bi svatko u idućih par dana trebao kupiti poneku knjigu za sebe.
Uz Interliber i Infogamer sutra se otvara INOVA, 41. hrvatski salon inovacija s međunarodnim sudjelovanjem.
[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Interliber i Inova su besplatni, a ulaznica za Infogamer košta 40,00 kn. Sva tri sajma traju do nedjelje, 13. studenog.[/box]

>>>INTERLIBER JE PRED VRATIMA: Kultni sajam knjiga otvara vrata

 


Komentari