U Arenu Zagreb stiže kralj domaće zabavne glazbe: ‘Svi koji dođu sigurno će biti zadovoljni’

'Imamo dovoljno vremena za pripremiti nešto posebno', rekao je Dražen Zečić (Foto: Ante Čizmić/CROPIX)

Prvi samostalni koncert u Areni Zagreb najavio je Dražen Zečić, pjevač kojeg mnogi nazivaju ‘kraljem domaće zabavne glazbe’. Najveće hitove u najvećoj hrvatskoj dvorani izvest će 26. listopada ove godine.

‘Mnogi su me pitali zašto nisi bio, pokušao… Za mene izazov, ali srce ispunjeno, s velikom radošću mogu najaviti koncert karijere u zagrebačkoj Areni, dragi prijatelji, draga publiko vidimo se 26. listopada’, rekao je Zečić gostujući na Happy FM-u.

Tužna priča zagrebačke Arene: Zarađuju drugi, a Arena nema za održavanje i režije

‘Slavit ćemo zajedno i nadam se svi skupa uživati. Imamo dovoljno vremena za pripremiti nešto posebno, nikada ranije nisam najavio koncert. Jedva čekam taj veliki dan!’, dodao je i najavio da će mu se na pozornici pridružiti i dragi gosti koji su odigrali značajnu ulogu u njegovoj karijeri.

‘Bit će sigurno još novih pjesama’

‘Pjevat ćemo i ‘Ima li nade za nas’, bit će i Anđela ako Bog da zdravlja, pjevat ćemo i novi duet koji ćemo dan, dva prije Arene pustiti u eter. Bit će sigurno još novih pjesama’, najavio je Zečić, a priznao je i da u moru hitova neće biti lako odabrati one koji zaslužuju mjesto na njegovom najvećem koncertu u karijeri.


Prvi samostalni koncert u Areni Zagreb najavio je Dražen Zečić (Foto: Gordan Svilar/Happy FM)

‘Znate da svi kažemo kada nas pitate za pjesme, da je to kao da pitate roditelje koje mu je dijete najdraže i stvarno je tako. Nije lako, svaka pjesma nosi svoju priču, obilježje je jednog vremena, ali ipak zahvaljujući tisućama nastupa znam na koje publici srce posebno zaigra i koje se pjevaju u glas. Mogu reći da će svi koji dođu sigurno biti zadovoljni. Dat ćemo sve od sebe, kako se sportski kaže, ostavit ćemo srce na terenu’, izjavio je popularni pjevač.

‘Ako ne budete imali većih problema u životu…’

‘Znam neke prijatelje koji bi još voljeli biti dio toga, ali ostale goste ostavljam kao iznenađenje, neće ih biti previše, ali bit će dovoljno da nam bude šlag na torti’, misteriozno je najavio.

‘Dragi prijatelji, 26. listopada, ako ne budete imali većih problema u životu i budete imali vremena, dođite da se zabavimo tih par sati i zaboravimo na stvari koje nas opterećuju. Neki će se vratiti u mladost, a neki tek stvoriti uspomene za pamćenje’, poručio je za kraj.

Podsjetimo, koncerte u Areni Zagreb u 2024. godini najavili su i Lepa Brena, Marija Šerifović, Aco Pejović, Dragana Mirković

Marija Šerifović najavila koncert u Areni Zagreb: ‘Želim da vam padnu vilice kad uđemo u dvoranu’


Komentari