Spektakl za Dan žena: Legendarni Željko Bebek stiže u Dugo Selo, evo kako do ulaznica

Željko Bebek. (Foto: Lucija Očko/CROPIX)

Nakon maestralnog slavljeničkog koncerta u zagrebačkoj Areni, Željko Bebek, svojih velikih 50 godina karijere proslavit će i s publikom u Dugom Selu.

U petak, 8. ožujka 2024. godine, na Dan žena, sa svojom koncertnom rock atmosferom stiže u Sportsku dvoranu Dugo Selo. Dinamični karizmatik prepoznatljivog eksplozivnog i hrapavog glasa će zajedno sa svojim pratećim bendom, čiji član je već pet godina i njegov sin Zvonimir Bebek, publici u Dugom Selu prirediti veličanstveni koncert, ispunjen pomno biranom set-listom, prožetom nezaobilaznim hitovima koji su obilježili glazbenu povijest ovih prostora.

”Proslavimo Dan žena i 50godina karijere Bebeka zajedno. Vidimo se u što većem broju”, poručuje Omot produkcija koja organizira koncert. Ulaznice možete nabaviti ovdje!

U nedavnom intervjuu za Zagreb.info, Bebek je priznao da njegova supruga Ružica ima značajnu ulogu u organizaciji koncerata pa čak i njegovim intervjuima. ”Da, ona je neodvojivi dio svega onoga što publika vidi. Kad gleda mene i kad gleda nas na pozornici, ona priprema sve. Često bira i odjeću. Ponekad utječe i na tijek intervjua kad smo u dogovoru, a inače stalno dogovara sve nastupe koje imam i jako sam zadovoljan”, rekao nam je glazbenik.

‘Ona se bavi svim pitanjima šoubiznisa’

”Moram priznati da sam imao puno sreće kada sam je sreo, pa ne samo da je imam kao ženu, nego i kao suradnicu koja se tako dobro razumije u estradu. Ona se bavi svim pitanjima šoubiznisa i slobodno sam to sve njoj prepustio i drago mi je da nismo morali tražiti nekog trećeg čovjeka da to sve radi”, dodao je.


Željko Bebek sa suprugom (Foto: Nera Simić/CROPIX)

Inače, Željko i Ružica upoznali su se prije 25 godina i otad su nerazdvojni. Tijekom braka dobili su dvoje djece, Zvonimira i Katarinu, a kada su objavili svoju vezu bilo je puno komentara na njihovu razliku u godinama. Željko je napunio 77, a Ružica ima 44.

”Nisam mislio da je 25 godina dugo, ali što se sve događalo u tom vremenu otkad smo se upoznali tamo devedeset i sedme, pa naovamo kroz brak kroz obitelj i sve. Shvatio sam da je to zaista jedan lijepi život koji je meni uspio iz trećeg puta”, priznao je pjevač.

”Cijela moja obitelj, mi smo malo introvertirani i ne volimo da nam se ljudi previše upetljavaju, jer smo od prvih dana naučili jesti zajedno, putovati zajedno veseliti se zajedno, skijati zajedno, ribu loviti zajedno”, rekao nam je Bebek.

Željko Bebek o spektaklu u Areni: ‘Kad se noću probudim da popijem vode ne mogu zaspati narednih sat vremena’


Komentari