‘BEZ ‘VEZE’ NIJE BEZVEZE’: Projekt povodom Međunarodnog dana borbe protiv korupcije

Tim Društveno odgovornog poslovanja udruge eSTUDENT povodom Međunarodnog dana borbe protiv korupcije, 9. prosinca, organizira projekt Bez ‘veze’ nije bezveze.

Tijekom dana organizirat će se štandovi u neposrednoj blizini Ekonomskog fakulteta i Prehrambeno-biološkog fakulteta, kao i Studentskog Centra, u čijim će se prostorijima održavati i prigodne edukacije. Organiziran je i event u Taban baru u Tkalčićevoj ulici s početkom u 20 sati, gdje će biti održan i nastup grupe Anger Managers.

Više o samom događaju možete pronaći na Facebooku.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Bez ‘veze’ nije bezveze projekt je udruge eSTUDENT koji se organizira već sedam godina te je usko povezan s Međunarodnim danom borbe protiv korupcije. Ovaj je projekt namijenjen ponajprije mladima, studentima, srednjoškolcima, ali i ostatku akademske zajednice. Njime se pokušava potaknuti mlade na raspravu o korupciji i mogućnostima zapošljavanja na osnovu vlastitog truda, a ne korisnih poznanstava. Ovaj bi projekt trebao ohrabriti mlade ljude na postizanje uspjeha oslanjanjem na vlastitu diplomu i rad te ih inspirirati da promijene koruptivno ponašanje koje se rezignirano prihvaća u društvu i ukazati im na prave vrijednosti kojima trebaju težiti.[/box]

Tim za društveno odgovorno poslovanje (DOP) ili Angels nizom projekata koje provodi tijekom cijele akademske godine nastoji djelovati na dobrobit kako same Udruge, tako i ukupne akademske zajednice.

Cilj je potaknuti studente na promjene i ohrabriti ih pri postizanju ciljeva vlastitim znanjem, a zajednicu potaknuti na humanitarnost.

Organiziranjem različitih projekata studenti mogu steći vrijedno iskustvo i nova znanja o radu u timu te važnosti komunikacije i međusobnog razumijevanja.Komentari