‘JEDI’ NUDI JEDINSTVENO ONLINE NARUČIVANJE HRANE: Za vegane pripremili posebno iznenađenje

Facebook: Jedi.hr

Jedinstveni web servis za naručivanje hrane online Jedi.hr nešto je uistinu posebno. “Jedi” nas podsjeća na djetinjstvo, bake i mame koje su nas “šopale” raznim delicijama bez smo mogle odbiti svu tu ukusnu hranu. S tim ciljem se nastoje i približiti svojim posjetiteljima, a za sebe kažu da us posebni jer su malo topliji od drugih web servisa za naručivanje hrane u Hrvatskoj .

Jedi je poseban i jer je mu je servis uniforman pa je kao takva dostupan na cijelom području Hrvatske. To znaci da pristup web servisu možete imati i iz drugih gradova jer  registriranje i otvaranje svog restorana nikada nije bilo jednostavnije

“Mi ćemo se potruditi da vaši (potencijalni) klijenti čuju za vas. Čak i ako stalne klijente preusmjerite na narudžbe preko Jedija možete biti zadovoljni jer će vam poslovanje postati preglednije i organiziranije. S obzirom da korištenje servisa plaćate paušalno nećete od svake narudžbe odvajati proviziju za nas”, kažu iz Jedija.

Jedi pruža i zanimljivu ponudu za vegane pa je tako omogućeno da vam Jedi pokaže samo restorane s veganskom ponudom i samo veganska jela. Tako, više nikada nećete morati gledati neveganske sadržaje dok naručujete klopu online. Više o toj ponudi pročitajte na Jedi je prilagođen za naručivanje veganske hrane.

Jedi u svojoj ponudi nudi i suradnju s drugim ponuđačima hrane kao što su voćarne, slastičarne, ali i OPG-ovi. Jedi je u potpunosti u hrvatskom vlasništvu, nije dio franšize ili svjetskog lanca koji je prepoznao Hrvatsku kao zemlju za širenje svog poslovanja.

 


Komentari