Bujanec pokušao ismijati Ankin izgled, napali ga čak i obožavatelji

Facebook - Velimir Bujanec

Poznati televizijski voditelj čije lice se može sresti na lokalnim televizijskim postajama Velimir Bujanec na svojem je Facebook profilu objavio fotografiju kandidatkinje za gradonačelnicu Zagreba HNS-ove Anke Mrak Taritaš.

Iznad potencijalne gradonačelnice na slici je prizor atraktivne dame koja je dio nekog usputnog oglasa. Bez komentara, napisao je sarkastično uz fotografiju Bujanec, a nakon toga na njegovom zidu uslijedila je lavina komentara.

Mislim ne volim je ni ja!! Ali nekoga sprdat radi njegovih tjelesnih mana nije u redu! Šta je slijedeće? Hoćemo ih označavati žutim zvijezdama!? Osim toga i ti si mi baš slika i prilika pravog Hrvatskog muškarca! Metar i žilet neš ti ljudinu”, napisao je jedan od komentatora.

” Ovo je vrlo ruzno…..i objava V.Bujanca i komentari ispod….razumljivo mi je da se covijek vrijeda argumentima ali da li je moralno vrijedanje fizickog izgleda….”, nastavili su komentatori s osudama.

” E Bujanac sad si stvarno pretjerao.Nemozes se sprdat sa necijim fizickim izgledom jer to je isto ko da se sprdas sa Bogom jer svakog Bog nacini na sliku i priliku svoju a ti se jos predstavljas ko vjernik pa bi trebao znat to….


Komentari