KAVALIR ILI MANIJAK? Autor ovih poruka uhodi studentice i nije psihički stabilan (FOTO)

FOTO: Lidija Bradač / Zakaj volim Zagreb - Facebook

U grupi Zakaj volim Zagreb objavljena je fotografija  ljubavnog natpisa koji je ovoga puta ‘niknuo’ u Jagićevoj, no iza njega se zapravo krije neobična i neugodna priča.

Čudni su putevi ljubavi, a ovaj zasigurno među najčudnijima. Građani ovo osuđuju jer, kažu, netko treba objasniti ljudima da se ‘ljubav može iskazati bez vandalizma’.

“Poruka na stranu, ovo je u estetskom smislu ružno”, smatra Nadia. Uz to građani žele da Janko uzme potrebna sredstva i očisti staklo, no ovaj je čovjek poznat i po negativnim iskustvima studentica.

FOTO: Lidija Bradač / Zakaj volim Zagreb - Facebook
FOTO: Lidija Bradač / Zakaj volim Zagreb – Facebook

“Uhodi studentice”

No, pravu priču oko Janka koji piše poruke po stanicama otkrila je Lucija, koja, kao i ostali građani koji su upoznati sa slučajem, ne shvaća zašto slobodno hoda ulicama.

“Taj covjek vec zadnjih 10 godina (a mozda I vise) hoda po fakultetima I studentskim domovima I uhodi studentice. Ima preko 30 godina I autistican je I vrlo vjerojatno psihopatski nastrojen, vec je imao nekoliko okrsaja s policijom, koliko znam ima zabranu pristupiti blizini Agronomskog I Sumarskog fakulteta, za ostale ne znam”, napisala je u komentaru.

I naša novinarka ima sličnu priču.

“Moja kolegica ušla je u tramvaj, a Janko za njom. U početku nije obraćala puno pozornosti na njega, ali prepoznala ga je. Naime, on je gotovo svakog dana stajao ispred Agronomskog fakulteta s ružom, čekao nekog, bilo kog. Situacija je postala neugodna kada je djevojka shvatila da Janko ide za njom u tramvaju, kud ona, tud i on. Kolegica je pronašla svoje mjesto, a on je došao do nje i počeo je ‘maziti’ po ruci s kojom se držala. Osjećala se toliko neugodno da je izašla na prvoj sljedećoj stanici ne bi li mu umakla. Srećom, bila je gužva pa Janko nije stigao izaći za njom”.

>>> TAJANSTVENI ROMANTIČAR U NOVOM POHODU: Postao prepoznatljiv po ljubavnim porukama na stanici (FOTO)


Komentari