(FOTO) ZAGREBAČKA NORIJADA: Maturanti veselo provode dan

Zagreb.info

Maturanti obilježavaju kraj srednjoškolskog obrazovanja.

Oko 10 sati na Trgu bana Jelačića okupit će se oko 6 tisuća maturanata. Službeni program počinje u 11 sati. Naša novinarka trenutno je na terenu i prati situaciju, a kako kaže, već se čuju zvižduci.

12:15 – Formirlai su kolonu i krenuli prema Bundeku. Ispred njih je veliki šleper uz DJ-a

18575708_10208420197693757_1462517500_o

11:40 – Maturanti su tradicionalno uskočili u fontanu. Naše novinarke kažu kako se pojedinci gađaju brašnom.

11:30: Maturanti su započeli svoju zabavu. Ori se pjesma, a naše novinarke kažu kako alkohol teče u potocima.

 

 

 

 

Jutarnji sati

Dug je dan i pred interventnim službama, pa se tako na glavnom trgu nalaze vatrogasci, Hitna pomoć i policajci koji spremno čekaju u slučaju potrebe za intervencijom.

FOTO: Zagreb.info
FOTO: Zagreb.info

Maturante je naša novinarka srela u tramvaju na putu prema glavnom trgu i s njima porazgovarala. Mnogi su već podosta “dobre volje” (znate na što mislimo).

Između ostalog su se požalili na majice koje im je obećao aktualni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Naime, nisu zadovoljni onime što su dobili.

FOTO: Zagreb.info
FOTO: Zagreb.info
[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Bandićeve majice na kojima je otisnuto samo ime škole. Slogane su stavljali sami maturanti.[/box]

Majice su vrijedne 200 tisuća kuna, a mnogi maturanti na kraju su ih dizajnirali – sami, budući da su, kako kažu, očekivali da će nešto u Bandićevu inovativnom projektu poći po krivu. Primjerice, mnogima od njih majice nisu došle na vrijeme, a one kojima jesu nisu bile to što su maturanti zamislili.

Čuje se zviždanje i maturanti se polako skupljaju. Novinari su se skupili na sigurnu hrpu, a maturanti im viču: “Malo vas je, malo vas je, p……” :D i pjevaju Thompsonove pjesme.

>>> VAŽNA INFORMACIJA IZ ZET-a: Norijada donosi izmjene u prometu

>>> NORIJADA 2017. DONOSI VELIKE NOVOSTI: Oko 6.000 maturanata ‘okupirati’ će grad, na Bundeku ih se očekuje još 3.000


Komentari