Zagrepčani, slažete li se? Ovo je pet najboljih restorana u gradu!

Facebook / Dubravkin Put

Svi volimo dobru hranu, a ponekad nam je u moru restorana teško odabrati one najbolje, gdje će omjer cijene i kvalitete biti najrealniji.

U takvim nam situacijama pomažu razne platforme, preko kojih restoranima, hotelima, kafićima i ostalim objektima posjetitelji mogu dati ocijene.

Jedna od onih koje se dosta često koriste su Google karte, koje imaju opciju ocjene za sva mjesta koja posjetite.

Preko ove popularne platforme provjerili smo kojih pet restorana u Zagrebu slove za najbolje, a ovo je, po mišljenju posjetitelja, najboljih pet restorana u Zagrebu kada u google pretraživač upišete ključne riječi ‘najbolji zagrebački restorani’!

Dubravkin Put

Visoko na prvom mjestu po recenzijama je restoran Dubravkin Put, smješten u podnožju Gornjeg Grada i Tuškanca. Na njihovom se meniju mogu naći vrhunske delicije, a pohvala u komentarima posjetitelja ovoj gastro oazi ne nedostaje.

Ocjena koju je ovaj restoran dobio je 4,7.

FOTO: Facebook / Dubravkin put

Japanski restoran Tekka

“Pioniri” sushija u Zagrebu i danas su nakon dugo godina pri samom vrhu. Gurmani obožavaju ovaj mali raj koji za naše poimanje donosi poprilično egzotične zalogaje, a koliko su dobri potvrđuje i činjenica da su na listi uglednog Michelina, od kojeg su dobili preporuku.

Screenshot

Restoran Zinfandel’s

Restoran kojeg vrhunski gastro-kritičari ocjenjuju kao jedan od najboljih restorana u Hrvatskoj nalazi se u sklopu Hotela Esplanade.

Zinfandel’s je dobitnik brojnih nagrada već dugi niz godina za svoju kulinarsku izvrsnost te je jedno od mjesta gdje želite i trebate barem jednom otići na ručak ili večeru.

Screenshot

Takenoko Zagreb

Još jedan koji slovi za najbolje zagrebačke restorane također se može pohvaliti izvrsnom japanskom kuhinjom; radi se o restoranu Takenoko, koji je smješten u Masarykovoj ulici.

Njihova kuhinja okarakterizirana je kao visoki nivo gastronomije te egzotični i zanimljivi spoj Mediterana i Japana, a po komentarima, jasno se da iščitati kako na ovom mjestu nije na odmet probati njihov sjajni wok.

Screenshot

Mano2

Mjesto koje već neko vrijeme slovi kao jedno od zagrebačkih meka gastronomije, izvrsno se pozicioniralo i po recenzijama zadovoljnih gostiju.

Ovaj šarmantni restoran nudi jako ukusnu hranu, a gosti se zbog ugodnog ambijenta uvijek rado vraćaju na ovo mjesto.

Screenshot

 

 

 

 

 

 


Komentari