Ovo zagrebačko mjesto pravi je raj za vaše nepce!

FOTO: Sanjin Kaštelan

Odlična ponuda u Mesničkoj 6.

Od kada je Zagreb doživio turistički bum, Mesničkom ulicom prolaze valovi turista na putu prema Gornjem gradu i Gričkom tunelu. Njima i mlađoj publici okrenuta je ponuda Waves Denim Bar & Restauranta na adresi Mesnička 6.

FOTO: Sanjin Kaštelan
FOTO: Sanjin Kaštelan

U bogato dekoriranom interijeru pronaći ćete lustere ručno izrađene od čaša, vaze koje izgledaju kao iz priča u „1001“ noći, stolove prekrivene sedefom, strop u koji su ugrađene bočice parfema, zidove prekrivene ručno izrađenom tapiserijom te ispisana imena svjetskih gradova-luka… Kombinacija industrijskog i modernog spojila se u malenom interijeru kapaciteta 30-ak restoranskih mjesta i neposrednog ugođaja.

Na meniju je nova inovativna kuhinja koju pripremaju dva mlada chefa koristeći sezonski svježe namirnice, spremljene tako da uživate u svakom zalogaju.

U Wavesu nude jednostavne zalogaje kao što su home made burgeri i sendviči, ali i ambiciozne izlete u razne svjetske kuhinje, poput tajlandske, indijske, indonezijske (…) s kompletnim menijima od tri i više slijedova. Za ljubitelje klasičnog mesnog zalogaja, ostaje izbor između morskih delicija i kontinentalnih steak-ova uz razne umake.


FOTO: Sanjin Kaštelan
FOTO: Sanjin Kaštelan

Rijetkost u zagrebačkoj gastro ponudi predstavljaja ponuda jednostavnih jela za doručak. Turisti, navikli na obrok nakon buđenja, posebno cijene taj ‘iskorak’, dok zagrepčani dolaze na gablec sa ‘žlicom’.

Kroz tjedan Waves ima razne „after work“programe i menije, kao i live music u večernjim satima.

Osim vrhunske ponude hrane, u ponudi su i hrvatska vina manjih hrvatskih vinara, probran izbor žestokih domaćih pića i craft piva, što će svakako zadovoljiti sva očekivanja gostiju.

Komentari

loading...
-->