ZAGREBAČKA VERZIJA OKTOBERFESTA: U ovom vas baru čekaju posebne gastro delicije i vrhunska ponude pive

Paulaner grill bar je po uzoru na popularni pivski festival Oktoberfest osmislio zagrebačku verziju uz posebne gastro delicije i ponudu pive iz Paulaner portfelja.

Menu je prezentirao Viktor Lubenjak, vlasnik Paulaner grill bara, a pivo pivski somelijer iz Paulanera Rajko Kajganić.

“Uskoro će biti peta godišnjica ove naša Paulaner priče. Večeras smo za vas pripremili degustacijski menu koji nudi ono po čemu smo poznati, ua z svako jelo ćemo imati drugu pivu. Rajko i ja smo pivsku priču vezanu uz Paulaner započeli zajedno,  a budući da smo i uvoznici Paulanera za Hrvatsku zato smo i odabrali ime Paulaner grill bar”, kaže Viktor Lubenjak, vlasnik Paulaner grill bara.

U portfelju Paulaner grill bara je 17 vrsta piva i kako kaže Rajko Kajganić, iako je običaj započeti s lakšim pivima i krenuti iz manjeg postotka alkohola prema većem večer su odlučili započeti Paulaner Oktoberfest pivom, piše poslovni.hr.

“Ovo je sezonska piva Paulaner Oktoberfest, radi se četiri mjeseca i to isključivo zbog 7 milijuna hektolitara koji odu na festivalu”, pojasnio je Rajko Kajganić, pivski somelijer iz Paulanera.

Prve su servirane mazalice s kajmakom nakon čega su uslijedili ražnjići te ražnjići od mariniranog pilećeg zabatka i batka koji su ovom prilikom premijerno izašli pred goste. Iduća delicija bio je crni hamburger, zatim pileći zabatak punjen špekom, šunkom i sirom te sezonski desert – torta od buče, naranče i maka.


Komentari