ZAGREB DOBIO NOVU BURGER DESTINACIJU: Tradicionalni američki bar oduševljava mirisima i okusima (FOTO)

Facebook

Na istočnom dijelu Zagreba, na Aveniji Dubrava 35, nedavno je osvanuo je novi bar uređen u tradicionalnom američkom stilu s preukusnim i slasnim hamburgerima.

Zagreb se može pohvaliti novom, do sad neviđenom, burger destinacijom. Na istočnom dijelu Zagreba, na Aveniji Dubrava 35, nedavno je osvanuo je novi bar uređen u tradicionalnom američkom stilu s preukusnim i slasnim hamburgerima. Na prvi pogled osvojit će vas interijer potpuno uređen u stilu američkih burger barova iz prošlog stoljeća, a potom će vas oduševiti miris pečena mesa koji se širi desetke metara oko samog restorana.

Facebook
Facebook

Big Boys Burger Bar uistinu je raj za ljubitelje tog čarobnog brzog jela, a u ponudi se osim ukusnih hamburgera mogu nači i razni sendviči nazvanih po američkim autima, na primjer, Hammer, Cadillac, Corvette, a uz sendviče i hambije, također možete okusiti i nekoliko klasičnih pizza i mnoga druga jela obrađena na američki način.

Facebook
Facebook

Osim klasične ponude mesnih jela petkom se poslužuju i petkovna jela što znači da možete pojesti papaline, lignje, gavune ili oslić. Za tu šaroliku ponudu ukusnih jela zaslužna je mlada obitelj Čolakić koja je pokrenula ovaj već sada iznimno popularan obiteljski “business”, a zaštitno lice su im njihovi klinci po kojima je Big Boys Burger Bar i dobio ime.

Facebook
Facebook

>>> SLATKOLJUPCI POZOR! Jurica i Sandro VRHUNSKIM DESERTIMA osvajaju Zagrepčane(FOTO)

>>> ZALJUBILI SMO SE U KOSTIN LESKOVAČKI ROŠTILJ Kada čujete zašto i vi ćete (FOTO)


Komentari