Uskoro kreće 20. Tjedan restorana: Pogledajte koji zagrebački restorani će sudjelovati u ovoj gastro manifestaciji

FOTO: Facebook / Tjedan restorana

Jedna od “najukusnijih” manifestacija, popularni Tjedan restorana, uskoro će doživjeti svoje jubilarno, 20.izdanje. Novo izdanje manifestacije koja za 100, odnosno 125 kuna nudi ručkove i večere u tri slijeda (predjelo, glavno jelo i desert), održat će se od 13. do 23. ožujka u restoranima diljem Hrvatske, a tradicionalno su se u nju uključili i brojni zagrebački restorani, njih čak 35.

Manifestacija Tjedan restorana već je desetu godinu za redom omiljena kod svih koji vole uživati u pravoj gastronomiji. To je prilika da posjetimo restorane koje tijekom godine nismo u mogućnosti posjetiti, ali i prilika da organiziramo ugodna druženja s obitelji i prijateljima uz izvrsnu hranu. Svake je godine sve popularnija, a restorani su popunjeni do posljednjeg mjesta.

Devedeset restorana provjerene kvalitete potrudit će se da punih 10 dana uživamo, slavimo, veselimo se i biramo. A izabrati nam neće biti lako jer birati ćemo između čak 800 predjela, glavnih jela i deserta, uz uključenu čašu vina ili aperitiv. Jelovnici svih restorana sudionika manifestacije objavljeni su na web stranici.

Na popisu zagrebačkih gastro-oaza, koji će ponuditi najbolje iz svoje kuhinje po prihvatljivim cijenama našla su se i neka renomirana imena, a popis restorana možete pronaći ovdje.


Komentari

loading...
-->