Tolkien’s je pripremio novi hit: Ovo originalno pivo vrijedi probati

FOTO: Facebook / Prestavljanje Prvog hrvatskog piva s brkovima

Na sam petak 13. predstavit će se novo hrvatsko craft pivo.

U Zagrebu, u petak 13. listopada na Opatovini u Tolkien House-u bit će predstavljeno novo craft pivo. Linden Tree Retrat & Ranch predstavlja na Brkato pivo iz Velike Plane, samog srca Like.

Vlasnik Linden Tree Retreat & Rancha, dr. Bruce Yerkovich, otisnuo se u novu pustolovinu te je svoje iskustvo stečeno u izgradnji prvog hrvatskog planinskog resorta usmjerio ka proizvodnji ručno rađenog i punjenog piva. Ovaj American aged lager napravljen je metodom suhog hmeljenja i fermentacijom na tri vrste slada. Kremastog i punog okusa, nefiltrirano i nepasterizirano proizvedeno od visoko – plemenitih sirovina, što svaku bocu čini jedinstvenom.

Brkovi kao zaštitni znak ovog piva žele vratiti onu istinsku muškost kao i sve ono što su brkovi kroz povijest predstavljali: junaštvo, poštenje, moć, mudrost i zrelost. Vođeni tom mišlju ova piva je oda muškosti i muškoj snazi.

FOTO: Facebook / Predstavljanje Prvog hrvatskog piva s brkovima
FOTO: Facebook / Prvo hrvatsko piva s brkovima

U ovom pivu možete uživati u petak 13. listopada 2017. u Velikom Tolku, novootvorenom članu Tolkien House obitelji na Opatovini s početkom u 20 sati. Detalje možete pronaći na Facebook eventu Predstavljanje Prvog hrvatskog piva s brkovima.


Osigurajte si VIP mjesto, koje uključuje sjedeće mjesto za stolom (minimalno 4 osobe) i platu s domaćim proizvodima Linden Tree Retreat & Rancha koji se sastoje od Linden kruha, Linden dimljene govedine i Linden suhih kobasica. Cijena VIP mjesta iznosi 100 HRK.

Komentari

loading...