TJESTENINA O KOJOJ ĆE SE TEK PRIČATI: ‘Pašta Mašta’ osvaja tržište, a evo gdje ju pronaći u Zagrebu (FOTO)

Cilj suradnje je pokazati kako su hrvatski ugostitelji počeli prepoznavati kvalitetu hrvatskog proizvoda.

U subotu, 2. travnja 2016. godine s početkom u 17 sati u konobi Stara Riva, Obala kneza Domagoja, održavase druženje i cooking show u organizaciji Pašta Mašta tvornice tjestenine i konobe Stara Riva.

”Želja je upoznati javnost s tvornicom tjestenine Pašta Mašta iz Dugog Sela. Relativno su mlada tvornica, poslujemo tek nešto više od godinu dana, a bavimo se proizvodnjom isključivo kvalitetne, ručno rađene tjestenine, sa raznim okusima. Izuzetno smo ponosni na podatak, kako je potražnja za našom tjesteninom u zadnja dva mjeseca ( otkad smo krenuli sa puno jačim marketingom ), znatno porasla”, kazali su iz Pašte Mašte koja se u Zagrebu od idućeg tjedna može nabaviti u Kauflandu i Intersparu.

920623_106858119688412_1932101275778600040_o

”Ljudi su počeli prepoznavati kvalitetu i vraćaju joj se. S obzirom na to, kako smo usmjereni ka proizvodnji kvalitetne tjestenine, težnju stvaljamo na kvalitetu, a ne kvanititetu. Osim što je naša tjestenina rađena na bronci (ne na teflonu ili plastici, kako rade inače), ima veću poroznost za upijanje umaka, okus joj je pun i drugačiji.”, nastavljaju svoju priču.

Za proizvodnju ove tjestenine koriste se isključivo prirodni sastojci – svježa jaja (a ne jaja u prahu ili u tragovima), špinat – pravi ne dehidriran, chili – mljeveni, puno intregralno zrno pšenice, i bućino brašno za rezance od buće.

”Za sad u ponudi imamo Slavonske reznace sa svježim jajima, Slavonske reznace za juhu sa svježim jajima, Integralne rezance sa svježim jajima, i tjesteninu koja je apsolutni hit kod vegana i vegetarijanaca Zelene rezance sa špinatom, Zelene pužiće sa špinatom, Vruće rezance sa chilijem, te Bućine rezance”, otkrivaju iz Pašte mašte.

”Osim što se razlikujemo po okusu, odnosno tjestenini dajemo “domaći okus”, razlikujemo se i dizajnom, što će te imati priliku vidjeti u konobi Stara riva. Ljude oduševljava dizajn koji ih podsjeća na malene kućice, kockasti uzorak odaje dašak hrvatske tradicije, a proizvod se vidi, ne skrivamo ga (nemamo razloga za skrivanje, ponosimo se njime)”, poručuju iz tvornice tjestenine Pašta Mašta.

Više informacija potražite na Facebook i Twitter stranici ili www.pasta-masta.hr.

>>> Isprobajte ovaj brzi recep: Tjestenina s tunom, kaparima i mozzarellom

>>> TJESTENINA S BOSILJKOM: Probajte ovaj ukusni recept


Komentari