Svakodnevno uživajte u gastronomskoj ponudi jedinog zagrebačkog restorana s Michelinovom zvjezdicom: Otvaraju i delikatesnu trgovinu

Foto: Noel

Jedini zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom, Noel, svakodnevno dostavlja bistronomske klasike, a sada ponudu proširuje bogatim nedjeljnim ručkom i prigodnom božićnom deli trgovinom.

Otvara i delikatesnu trgovinu u kojoj će se svi moći opskrbiti Noelovim delicijama, kao i sastojcima za pripremu izvrsnih jela kod kuće.

Iz Noelove deli trgovine koja se smjestila u Dukljaninovoj 1, odmah pored restorana, otići ćete bogatiji za male luksuze poput foie gras patéa, finih pralina, Noel čokolada, domaćih džemova, keksića i kolača koji se svi pripremaju u Noelovoj kuhinji, ali i sastojaka za blagdanske ručkove kod kuće, poput tatarskog bifteka, fantastičnih komada mesa spremnih za pećnicu, domaćih štrukli ili tjestenine s umakom koje je potrebno tek dovršiti.

Foto: Noel

Ukoliko tražite originalan božićni poklon za svoje najmilije ili pak poslovne partnere, u Noel deli trgovini imaju najfinije pakete unutar kojih možete dodati i vaučer za posjet Noelu, jednom kad se restoran ponovno otvori.

Menu Noelovog nedjeljnog ručka uključuje krepki goveđi consommé s raviolima, ukusno otkošteno pile/odojak/janjetinu s bogatim prilozima, najfinije deserte – krušku u vinu i mini krafne s jabukom te domaću focacciu. Ovaj će božanstveni obrok zasigurno razvedriti zimske nedjelje pred nama.

Foto: Noel

Još jedna novost koju Noel uvodi je butler service, kako bi njihovi postojeći i budući gosti
svoje male blagdanske svečanosti mogli proslaviti u atmosferi restorantskog fine dininga. Podsjetimo, Noel je još u studenome uveo novi bistronomski menu posebno osmišljen za dostavu.

Restoran Noel je u zagrebačkim društvenim krugovima poznat kao idealno fine dining mjesto za sve važne privatne trenutke, lokacija za brze poslovne ručkove s valet parkingom i omiljeno mjesto za opušteni bistonomski užitak s prijateljima subotom. Do ponovnog otvaranja restorana, ljubitelji visoke kuhinje po Michelinovim mjerilima i dalje mogu svakodnevno uživati u profinjenim okusima restorana Noel u svojim domovima.

Foto: Noel

Za direktne narudžbe premium jela dovoljno je javiti se ljubaznim djelatnicima restorana Noel na broj telefona 01 4844 297 ili na mail [email protected], a dostavu je moguće naručiti i preko servisa Wolt i Glovo.


Komentari