U DESETAK DANA PREKO 4 000 LAJKOVA NA FEJSU! Kuća od slatkiša osvaja sve više Zagrepčana (provjerite zašto)

FOTO: VIRTUALPRODUKT

Choco café pravi je mali raj za sve slatkoljupce – sladoled, palačinke, kolači, torte… Izbor je velik, a u svega nekoliko dana postojanja na društvenim mrežama prikupili su preko 4 000 lajkova.

Još od djetinjstva i priče o Ivici i Marici mnogi od nas maštaju o vlastitoj kućici od slatkiša.

Palačinke, slatki kolači i pečena jaja vraćaju nas u vremena kada su bake kuhale samo za nas, svoje drage unučiće. Osjećali smo se voljeno i pomalo razmaženo. U današnje brzo vrijeme ponekad žudimo za bakinom kuhinjom i slasnim zalogajem iz prošlosti. Upravo jedno takvo mjesto na zagrebačkoj Trešnjevci, oživjelo je sve spomenute uspomene, želje i sjećanja. Ovo mjesto odiše šarmom nekih zaboravljenih vremena uz moderan pristup, prekrasan ambijent i slasna jela od kojih vam se lice razvuče u osmijeh, a naziva se Choco café.

Priznajemo kako smo se oduševili starinskim uređenjem, a ponajviše simpatičnim stropom, koji izgleda poput prave kuće od slatkiša.

a1

Tko ne bi volio gricnuti nešto slatko ili slano u ovakvoj fotelji?

a3

Prostor je zamišljen kao starinska bakina kuhinja koja pruža osjećaj ugode i budi emocije. Choco Team čini devet mladih cura sa voljom i željom pružanja što profesionalnije ugostiteljske usluge.

IMG_3674

Od konkurencije se izdvajaju inovacijama i profesionalizmom, a nas su oborili s nogu kako ponudom jela tako i ambijentom. Čak i ako ne volite slatko na ovaj prizor ne možete ostati ravnodušni..

IMG_3220

Ako niste ljubitelj čokoladnih delicija možete probati ukusan doručak, slane ili pohane palačinke. Na doručak možete doći svakog dana od 7:00 do 13:00 sati.

IMG_3688

7

Na tržištu se ističemo inovacijama i profesionalizmom. Posvetili smo se našim malim gostima koji u Choco Café-u imaju dječji kutak te mogu naručiti dječji menu uz koji će dobiti igračku. Svakako se ističemo interijerom koji se gostima izuzetno sviđa”, istaknuli su vlasnici ovog jedinstvanog bara.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Choco Café je spoj caffe bara, moderne slastičarnice i trendy palačinkarnice koji privlači pažnju mnogih, a smješten je na adresi Višnjevac 2.[/box]

>>>USUDITE VAŠE NEPCE IZNENADITI EGZOTIČNOM KUHINJOM! Ovo su japanski restorani u Zagrebu koje morate posjetiti

>>>Smjesa za palačinke bez PRLJAVOG POSUĐA

Od slatkih i slanih jela do zdravih napitaka..

“Cijene su različite, ovisno o ponudi. Često se naručuju kolači/torte po cijeni od 14 kn, mnoštvo okusa sladoleda vlastite proizvodnje, zatim palačinke kojih imamo pet vrsta: slatke, slane, čokoladne, proteinske sa isključivo zdravim sastojcima te pohane palačinke po receptu šefa kuhinje. U ponudi imamo i doručke te sve vrste napitaka”, istaknuli su iz Choco café-a.

Nas je ponuda ostavila bez daha, doista se osjećamo kao u kući od slatkiša. Sigurni smo kako će ovo unikatno mjesto ubrzo postati pravi hit što dokazuje i broj lajkova (preko 4 000), a vrata su otvorili prije svega desetak dana.

Posjetite ih od 7:00 do ponoći i uživajte u jelima i prostoru…

>>>BILI SMO U TAJNOJ MISIJI! KUŠALI SMO POPULARNI ‘ZLOBURGER’ (evo što nam se svidjelo, a što može i bolje…)


Komentari