ŠTO JE TAKO POSEBNO U NJIHOVIM PALAČINKAMA? Osvojile su nogometaše, a ni mi im nismo odoljeli (FOTO)

Mirko Janković

Palačinke koje stvaraju ovisnost.

 

Glumica i pjevačica Mila Elegović odlučila se na jedan dan okušati kao domaćica te je zajedno s voditeljicom Andreom Andrassy pripremila najukusnije zdrave palačinke za nogometaše Lokomotive u palačinkarnici Latina, Savska 23a. Crna, Zelena, Bezglutenska i Light palačinka oduševila je nogometaše, kao i njihovu PR suradnicu Anteu Kodžoman.

Mirko Janković
Mirko Janković

Nogometaši nisu krili oduševljenje u degustaciji Milinih zdravih palačinki te su isprobali sve četiri vrste. “Palačinke su moje najomiljenije jelo, to cijeli svijet zna. Ja jedem zdrave palačinke s pirom, međutim u ovoj palačinkarnici sam otkrila divne bezglutenske palačinke. Super ambijent, super ljudi i jedno jako slatko mjesto za predahnut”, izjavila je Mila.

Mirko Janković
Mirko Janković

Zdrave palačinke jednostavno oduševljavaju

Zdrave palačinke postale su dio jelovnika poznatih sportaša, manekenki pa čak i onih koji do sada zbog zdravstvenih razloga nisu smjeli uživati u najpoželjnijoj slastici – palačinci. Tajna se krije u zdravim sastojcima zbog kojih su ove palačinke postale poželjne. Iako su intenzivne crne i zelene boje, ove dvije palačinke u sebi ne sadrže umjetna bojila, već zdrave namirnice, kao što su aktivni ugljen i špinat. Aktivni ugljen ima višestruku primjenu, a glavno svojstvo mu je otklanjanje toksina iz tijela, što crnu palačinku čini crnom kraljicom svih palačinki. Zelena palačinka, priprodne je zelene boje dobivene od špinata, koji je nazvan i supernamirnicom zbog svojih svojstava. Uz ovu palačinku i klinci će obožavati špinat.

Mirko Jankovic
Mirko Janković

“Kao veliki obožavatelj palačinki, presretna sam što su se napokon pojavile palačinke koje su zdrave! Crne s aktivnim ugljenom su mi definitivni favorit jer s jedne strane jedeš palačinku, a s druge izvlačiš toksine iz tijela – to je praktički magična palačinka! A zelene palačinke od špinata kao da nisu s ovog svijeta, zelene su i vanzemaljski fine. Mislim da ćemo se Latina i ja često družiti!” , rekla je Andrea Andrassy.

 Mirko Jankovic
Mirko Janković

Bezglutenska palačinka jedna je od najtraženijih palačinki te je oduševila sve poklonike zdrave prehrane. Light palačinka prepuna šumskog voća koja svojim koloritom, vitaminima i drugim blagodatima ima pozitivan učinak za zdravlje i ljepotu, pogotovo nakon iscrpljujućih visokih ljetnih temperatura. Ova palačinka odličan je obrok za obnovu energije potrebne za nove poslovne ali i privatne uspjehe.

Mi smo se ipak odlučili za čokoladu

Potaknuti silnim pohvalama, morali smo otkriti što je to tako posebno u ovim palačinkama. No, za razliku od nogometaša, kao ljubitelji kalorija, ipak smo se odlučili za čokoladne kombinacije. Choco Boom, nudi spoj više različitih čokolada čiji okusi u ustima izazivaju čistu sreću. Ova palačinka lijek je za PMS, ali je i prava antistresna terapija.

Choco boom

Zdrave, slatke, slane… Latina nudi široku paletu izbora za svačiji ukus. Osvojile su turiste, zarazile su zagrebačke studente, te pridobile nogometaše na svoju stranu. Probajte i vi kombinaciju božanstvenih okusa po svom izboru. No, pripremite se na moguću ovisnost. Jer kad jednom uđete unutra, ovim palačinkama vraćati ćete se stalno. 

>>>JEDINA OVAKVA U SRCU ZAGREBA: Latina poslužuje palačinke koje ćete pojesti bez grižnje savjesti (FOTO)

 

 

 


Komentari