Probali smo Lino Lada sladoled: Našli smo mu samo jednu manu

Zagreb.info

S prvim danom školskih praznika i prvi Lino Lada sladoledi su se pojavili u Ledo škrinjama. Slatkoljupci koji su poludili za njim čim je najavljen jedva su dočekali taj dan. Testirali smo na dva Zagrepčanina je li stvarno toliko ukusan i neodoljiv kako je najavljen.

“Moj Lino Lada sladoled je bio zadnji u dućanu. Izgleda da su ga ovih dana opravdano mnogi htjeli probati, i ako se mene pita nisu se trebali pokajati. Mala mu je zamjerka što je mali. Ali sve ostalo savršeno. Izvana Lino nugatasta čokolada. Unutra crno, bijelo punjenje kao kod klasične čokolade. Jako mliječno i savršeno se stapa sa čokoladom izvana. Nije mi žao ni jedne lipe. Jako je fin i nestao je u trenu. Osjeti se spoj lješnjaka i čokolade”, kaže  oduševljena Iva.

Naš drugi sugovornik Ivan, s Ivom ne dijeli samo korijen imena nego i identično mišljenje o okusu ovog sladoleda:

“Sladoled je odličan. Oduševljen sam. Dva preljeva na sladoledu su mekana i sastoje se od crne i bijele linolade, a unutra se nalaze savešeno izbalansirane kreme. Nisam imao puno očekivanja, ali baš sam zadovoljan. Bit će moj favorit ovoga ljeta”.

Mnogi drugi Zagrepčani ostali su razočarani jer nisu uspjeli doći do svog slatkog deserta. Jedna od njih je i Veronika koja kaže:

“Baš bi ga htjela probati, ali ga nisam baš nigdje vidjela”.


Komentari