Čokolade poznatog zagrebačkog hip hopera osvajaju japansko tržište

Photo: Davor Visnjic/PIXSELL

Prije dvije godine bivši glazbenik Stiv Kahlina je sa svojom suprugom pokrenuo proizvodnju ručno izrađenih slastica što se danas pokazalo kao vrlo uspješno.

Potpuno autentičan proizvod koji se razlikuje od ostalih na tržištu te spaja tradicionalne metode izrade s modernim pristupom. Manufaktura Malo&Slatko trenutno broji dvoje zaposlenih uz angažman još dvoje suradnika po potrebi, a Stiv je glavni čokolatijer koji vodi proizvodnju, educirao se u kanadskoj školi Ecole Chocolat te završio program Master Chocolatier pri belgijskoj Callebaut Chocolate Academy.

Veliki zaljubljenici u čokolade, tako su okrenuli svoj novi list, a reakcije na njegov brend TAMAN odmah su bile i više nego pozitivne. Pa kako i ne bi kad je čokolada u pitanju? Početkom godine počeli su s izvozom na japansko tržište, iako se zasad ne radi o velikim količinama.

Kako prenosi Poslovni.hr, Kahlina je izjavio: “Radi se o jednom od najzahtjevnijih tržišta za čokoladu, za nas je to veliki uspjeh, posebno zbog činjenice da se radi o tvrtki koja je specijalizirana za uvoz slatkih delicija s belgijskog i francuskog tržišta, te da su oni pronašli nas i insistirali da krenemo s isporukom što prije”. 

dfhsg


Komentari