Šešeljevo navodno gaženje hrvatske zastave: Ovaj detalj prolazi ‘ispod radara’

Gaženje hrvatske zastave od četnika Vojislava Šešelja, razumljivo, podigla je veliku buru u hrvatskoj javnosti. Naša je delegacija prekinula posjet i tim je činom pobrala neke političke poene.

Vojislav Šešelj nije običan četnik, svaki njegov igrokaz je pomno isplaniran. On svojim potezom, naravno, diže rejting svojoj stranci ali i trenutno našoj vladajućoj koja je izgubila podršku dijela svog biračkog tijela zbog izglasavanja Istanbulske konvencije.

Ispod radara zapravo prolazi činjenica, a to je da je Vojislav Šešelj zadovoljan trenutnom situacijom u Hrvatskoj. Kao pravi mrzitelj Hrvatske vjerojatno likuje nad egzodusom naših mladih iz domovine.

Šešelj želi slabu Hrvatsku, želi Hrvatsku kojoj nije u interesu rješavati svoje ovršene i blokirane građane, želi Hrvatsku u kojoj ljudi kopaju po smeću, želi Hrvatsku bez suverenističke politike koja nije u stanju nakon niza godina proglasiti isključivi gospodarski pojas na svom moru.

Zato Šešelj želi kontinuitet hrvatske politike koliko god to paradoksalno i bolno bilo. Nije ju uspio osvojiti, ali se svim silama trudi učiniti je praznom i napuštenom! Promjene se Vojo boji!

Autor: Marko Sladoljev


Komentari