Napitak od samo tri sastojka ekspresno otapa kilograme: Sve već imate u kuhinji

Ilustracija

Krastavac je moćan saveznik gotovo svakog tipa detoksikacije, jer sadrži malo kalorija, dosta vode za hidrataciju, a bogat je brojnim vitaminima i mineralima. Stoga je poznat kao odlično prirodno sredstvo protiv viška kilograma.

Sok od krastavca možete napraviti od svježeg organskog krastavca, ali ako mu dodate još dva sjajna i odlična detoks sastojka, dobit ćete vitaminsku detoks bombu koja naročito ima blagotvorno djelovanje na metabolizam. Riječ je o limunu i svježim listićima metvice.

Krastavac: Niskokalorična namirnica s malim postotkom masti sadrži 90 posto vode. Sjajan je za hidrataciju, a prisustvo antioksidansa potiče zdravlje cijelog tijela, naročito srca. Istraživanja pokazuju da krastavac regulira razinu šećera u krvi i krvni tlak.

Limun: Ova nevjerojatna voćka idealna je za detoksikaciju, a vitamin C pomaže da očuvate zdravlje srca, ojačate imunosni sustav i potaknete probavu.

Metvica: Osim što je ukusna i ima predivan miris, njezini svježi listovi opuštaju mišiće, potiču probavu i uspješno smanjuju bolove i upalne procese u organizmu.

Lakoćom otopite kilograme: Jedna žličica dnevno ovog začina učinit će čudo vašoj liniji


Komentari