LEGENDARNA PJEVAČICA O HULJIĆU: ‘Većina njegovih hitova ne bi uspjela da u pitanju nisu zgodne cure’

Facebook

Razotkrila je Huljićev kompleks.

Bivša pjevačica Magazina, Ljiljana Nikolovska na svom je Facebook profilu iznijela mišljenje o Tončiju Huljiću i izazvala burnu polemiku.

“ABBA upravo izjavila da pjesme koje su nekad radili “ne bi prošle na današnjem tržištu”. Znači efektivno nikad nisu kreirali ništa što će se pamtiti i ostati iza njih. No evergreens. Šalim se, nisu oni nego Tonči”, napisala je Nikolovska i potaknula buru komentara.

Komentatori su zaključili da je Magazin bio najbolji dok je ona bila pjevačica, a nisu štedjeli niti Vjekoslavu Huljić i njezine hitove. Komentari su potaknuli Ljiljanu da iznese nešto opširniji stav o hrvatskom “hitmejkeru”.

“Hulja ima tzv. pjevački kompleks autora. Otud sve one bombastične izjave o okupljanju “njegovih” pjevačica u čopore i na hrpu. Nikako se pomirit s tim da nije jedini faktor. Ljuti ga kad mu pjevač “nepošteno oduzme” centar spotlight, jer muzičari i vokali po njemu nemaju apsolutno nikakvu kreativnu ulogu. Da nije njega, ne bi bilo glazbe.”, prokomentirala je Nikolovska.


Komentari