Lagana ljetna večera za koju vam je potrebno samo 3 sastojaka

Posljednjih dana izbjegavamo kuhinju u širokom luku. Pri pomisli na paljenje štednjaka ili pećnice diže nam se kosa na glavi, a opet, moramo nešto pojesti.

Danas donosimo jednostavan i brz recept za ljetnu večeru koja se sastoji od samo tri namirnice. Vjerojatno ih već imate kod kuće, a u slučaju da vam nešto nedostaje trk u dućan. Morat ćete ovog puta upaliti štednjak osim ako vam nije ostalo piletine od nekog obroka ranije. Pileća prsa isjeckana na komadiće. cherry rajčica i kuglice mozzarelle su sve ono što vam je potrebno za ovaj obrok. 

Priprema: 

Kockice piletine dinstajte u wok loncu na malo maslinovog ili kokosovog ulja. 20-ak minuta bit će dovoljno da meso bude spremno za jelo i kad ga maknete s vatre stavite ga u zdjelu s kuglicama mozzarelle i prepolovljenim cherry rajčicama. Kako biste ovom jelu ipak dodali malo duše, začinite ga s krupnim paprom, krupnom soli s čilijem ili nečim trećim ovisno o željama. Lagani ljetni obrok je spreman i morate priznati da je priprema vrlo bezbolna, a možete ga ponijeti i na plažu jer je jednako ukusan i topao i hladan. Dobar tek!


Komentari