Predstavite vaš recept na Festivalu majoneze u Zagrebu

press

“Znamo da je Zvijezda majoneza omiljeni dodatak kojim se “popravlja” svaki sendvič i da je francuska salata u većini hrvatskih domaćinstava nezamisliva bez Zvijezda majoneze, no ovaj put potrošače izazivamo da nam pošalju recepte u kojima je majoneza neočekivana. Tražimo kreativnost i domišljatost.” izjavila je Jasna Pulić, voditeljica odjela marketinga i razvoja u Zvijezdi.

Proslavite rođendan Zvijzde s kretivnim receptom

Zvijezda majoneza ove godine slavi veliki 60. rođendan i tim su povodom u Zvijezdi organizirali potragu za najkreativnijim receptom. Svi zainteresirani za sudjelovanje u natječaju svoje recepte mogu poslati na mail [email protected] od 5. do 19. studenog. Kreativnost i maštovitost pri korištenju majoneze ocjenjivat će Mario Mihelj, chef zagrebačkog restorana El Toro, nastavnica kuharstva Anica Burazer s Ugostiteljsko – turističkog učilišta u Zagrebu i Andrea Andrassy, ljubiteljica Zvijezda majoneze.

Ne zaboravite na vizualni dojam vašeg jela

U slučaju ako natjecatelji imaju jednaki broja bodova, ocjenjivati će se i vizualni dojam jela ocjenama od 1 do 10 na temelju poslane fotografije te će boljim smatrati ona prijava koja bude imala bolji vizualni dojam.

Autora najkreativnijeg recepta Zvijezda će nagraditi godišnjom zalihom majoneze.

Najbolji recepti bit će predstavljeni na Festivalu majoneze u Zagrebu krajem studenog. Više detalja o natječaju dostupno je na web stranici Zvijezde.

Komentari

loading...