Koje priznanje! Poznati zagrebački restoran dobitnik prestižne nagrade

Facebook

Već nekoliko godina restoran se nalazi među top 15 restorana u Zagrebu.

Već sedmu godinu za redom, svjetski poznati portal Trip Advisor dodijeljuje nagradu Certificate of excellence na osnovu komentara korisnika. Restoran Lanterna na Dolcu je ponosni vlasnik ovog ceritfikata i ove godine kojeg dodijeljuju gosti.

Vrhunsku kvalitetu jela, domaćih vina i usluge, posjetitelji restorana Lanterna na Dolcu u Zagrebu i ove su godine nagradili prestižnom nagradom Certificate of excellence koju dodijeljuje portal Trip Advisor. Ovo je najposjećeniji portal u svijetu specijaliziran za putovanja, ocjenu restorana, hotela, lokacija i gradova. Svoju pouzdanost može zahvaliti milijunima gostiju koji ocjenjuju posjećena mjesta na osnovu vlastitog iskustva.

Restoran Lanterna na Dolcu već nekoliko godina se nalazi među top 15 restorana u Zagrebu po ukupnoj ocjeni usluge, s prosječnom ocjenom gostiju 4,5/5,0, a ovaj je certifikat još jedna nagrada uspješnog rada.

“Jako nas veseli svake godine dobiti ovakav certifikat. To je dokaz kako se dugotrajni rad i ulaganje isplati. Ovdje je riječ o nagradi gostiju, koji dolaze u naš restoran s različitim očekivanjima, željama i ukusima, ali na kraju svi odlaze izrazito zadovoljni, što ova nagrada i potvrđuje. Poslužujemo samo najbolja hrvatska vina, pazimo da svaki sastojak našeg jela bude svakodnevno svjež i ukusan i drago nam je da nam se zbog toga gosti ponovo vraćaju”, rekao je Tomislav Švagelj, vlasnik restorana koji s bratom Ivanom vodi posao od 2010. godine.


Komentari