ZLATNI MEDO SPREMIO VRHUNSKU PONUDU: Pripremite trbuščiće, stižu prefini gableci! (FOTO)

Facebook

Savršeno ukusni i vrsno pripremljeni gableci u Zlatnom Medi.

Sigurno ste svi čuli za pivnicu “Zlatni Medo” koja se nalazi na križanju Savske i Vukovarske i najveća je pivnica u Hrvatskoj sa 450 sjedećih mjesta.

Ukoliko se želite dobro najesti onda je ovo mjesto pun pogodak. Naime, ovo mjesto vam nudi tradicionalnu, domaću i najvažnije ukusnu hranu kao i tri veličanstvena piva: Zlatno, Trenk i Ban. Cijene su pristupačne, štoviše, bolje ćete popiti i jeftinije proći nego u većini pivnica u Zagrebu, a važije od svega jest ćete dobru klopu i piti jedno od najukusnijih piva.

Kad smo već kod dobre hrane, Zlatni Medo vam i ovoga tjedna nudi savršeno ukusne i vrsno pripremljene gablece koji se tope u ustima. Zlatni Medo gablece poslužuje po pristupačnim cijenama od 33 do 39 kuna, a ono što je garantirano jer smo se u to osobno uvjerili, jesu velike porcije koje će vas namiriti za cijeli dan.

Zlatni Medo vam je za sljedeći tjedan osigurao rapsodiju samo najukusnijih delicija. Stoga, pripremite trbuščiće jer vas čekaju marinirana pileća krilca, pečena svinjska vratina u umaku od naranče s kroketima, tjestenina primavera i još poneko iznenađenje od kojih će vam rasti zazubice. Naravno, ne zaboravite sve to “zaliti” s jedno “pola kile” nektara zvanog Ban, Trenk ili Zlatno.

medo ponuda


Komentari