Zagreb dobiva PRVI POP-UP RESTORAN u Hrvatskoj!

PR

U Paradigmi će se moći osjetiti dašak atmosfere Adventa u Splitu.ž

Od studenog pa sve do ožujka zagrebačka gastronomska scena bit će bogatija za još jedan vrhunski mediteranski restoran, točnije prvi pop-up restoran u Hrvatskoj pod imenom PARADIGMA.

Naime, tijekom sva četiri mjeseca svoju splitsku adresu zamijenili su privremenom zagrebačkom u Vlaškoj 55 (prostor bivšeg restorana Rossini), a sve to u suradnji s Turističkom zajednicom grada Splita.

”Odlučili smo se tijekom zime preseliti u Zagreb kako bismo Zagrepčanima, koji su inače česti gosti Paradigme u Splitu, omogućili da i u zimskim mjesecima uživaju u okusima izvornog Mediterana. Posebno nas raduje što smo ostvarili suradnju s Turističkom zajednicom grada Splita u sklopu koje će zagrebački posjetitelji kod nas moći dobiti informacije o ponudi ovogodišnjeg Adventa u Splitu u kojemu sudjelujemo i mi, kućicom na Rivi. Nadamo se kako ćemo ih uz delicije inspirirane mirisima i okusima tradicionalnih mediteranskih kuhinja potaknuti da zimski odmor provedu u najlipšem gradu na svitu”, kazao je Marko Sučić, vlasnik restorana Paradigma. 


Paradigma će posjetiteljima u Zagrebu ponuditi spoj mediteranskog štiha te tradicionalna zagrebačka jela pripremljena od lokalnih namirnica. Zaljubljenici u dobru hranu i vrhunska vina u Paradigmi će, inače članici prestižnog udruženju restoratera Jeune Restaurateur d’Europe, konačno su došli na svoje.

Komentari

loading...
-->