SVI U PIVNICU ZLATNI MEDO: Stigli najukusniji gableci po najpristupačnijim cijenama ikad! (FOTO)

Facebook

Zlatni Medo vam ovoga tjedna nudi savršeno ukusne gablece.

Sigurno ste svi čuli za pivnicu ”Zlatni Medo’‘ koja se nalazi na križanju Savske i Vukovarske i najveća je pivnica u Hrvatskoj sa 450 sjedećih mjesta.

Ukoliko se želite dobro najesti onda je ovo mjesto pun pogodak. Naime, ovo mjesto vam nudi tradicionalnu, domaću i najvažnije ukusnu hranu kao i tri veličanstvena piva: Zlatno, Trenk i Ban. Cijene su pristupačne, štoviše, bolje ćete popiti i jeftinije proći nego u većini pivnica u Zagrebu, a važije od svega jest ćete dobru klopu i piti jedno od najukusnijih piva.

12122734_978848042175689_6559790498725085440_n

Kad smo već načeli dobru hranu, Zlatni Medo vam ovoga tjedna nudi savršeno ukusne gablece koji se tope u ustima. Zlatni Medo gablece poslužuje po pristupačnoj cijeni od 33 kune, a ono što je garantirano (jer smo probali) su velike porcije koje će vas namiriti za cijeli dan i naravno ukusno i slasno jelo. Nažalost danas više ne stignete “maznuti” teleći sote s pire krumpirom jer su gableci, koji se poslužuju od 10 do 14 sati, gotovi, ali zato znate gdje sutra možete omastiti brk.

Omastiti ga možete carskim mesom s pekarskim krumpirom i kao prilog pojesti ukusnu salatu, a nemojte zaboraviti “zaliti” tako fino jelo s “pola kile” nektara zvanog Ban, Trenk ili Zlatno.

Meni za cijeli tjedan pogledajte u nastavku:

ponuda gableca

>>> DOMAĆA, TALIJANSKA, KINESKA ILI BRZA HRANA? Predlažemo 5 mjesta za vikend ručak/večeru (i sami smo probali)


Komentari