SVAKI MJESEC NOVI JELOVNIK! Zagreb dobio funky restoran, koncept mu je pregenijalan (FOTO)

Luka Bulić, Tea Blažević, Sonja Kovač, Robert Bošković, Aleksei Puninski i Radovan Stošić među prvima su kušali ”eksperimente” s jelovnika nove zagrebačke gastro oaze.

Zanimljiv i prostran interijer novootvorenog funky restorana Food LAB, sinoć je do posljednjeg mjesta bio ispunjen istinskim zaljubljenicima u hranu. Brojni gosti iz cijelog grada imali su zajedničko odredište – zapadni dio grada, točnije Shopping centar Point, na čijem se drugom katu smjestio ovaj restoran zanimljivog koncepta.

Food Lab promo 9

Kako mu i ime govori, radi se o ”labaratoriju” u kojem se na svojevrstan način eksperimentira s hranom, zahvaljujući čemu na jelovnik svaki mjesec dolazi novo, drugačije jelo. Osim njihovih već nadaleko poznatih pizza i odličnih hamburgera, ovaj se restoran može pohvaliti i  wokom,’al dente’ risottom, beefsteakom te ramstekom. Kako bi jelovnik i ubuduće bio što bogatiji i raznovrsniji, brine se kuharski dvojac Bojan Geto i Marko Uroić, koji svakodnevno isprobavaju nova jela.

Food Lab promo 8


Uređenje interijera potpisuje studio Arhitektri, koji je osmislio i susjedni sestrinski caffe bar u istom centru – Coffee Lab.

Food lab promo 2

Glavna ideja koja stoji iza uređenja je da se gosti osjećaju ”domaće” – udobno i opušteno. U takvoj su atmosferi sinoć uživali i poznati gurmani Luka Bulić, Tea Blažević, Sonja Kovač, Robert Bošković, Aleksei Puninski i Radovan Stošić, koji su među prvima kušali ”eksperimente” s jelovnika nove zagrebačke gastro oaze.

Food Lab promo 15

Komentari

loading...
-->