SPIZZA SVE POPULARNIJA MEĐU GRAĐANIMA: Otkrijte sve čari ovog vrhunskog zagrebačkog restorana! (FOTO)

U životu je sve bolje kada se začini sa malo ljubavi i pažnje.

Gurmani diljem svijeta shvatili su da je tako i kada se radi o pripremi vrhunskih jela i upravo to je tajni sastojak koji izdvaja posebne restorane od onih prosječnih.

U Hrvatskoj danas na svakom koraku možete pojesti pizzu, ali samo u Spizzi možete okusiti spoj tradicije i moderne kreativne kuhinje, a kada se u to umiješa i velika ljubav prema gastronomiji dobiva se savršena kombinacija. Spzzini majstori su s posebnom pažnjom, poštujući stroga pravila i norme talijanskih kolega, eksperimentirali sa prvoklasnim sastojcima i stvorili pizze kakve se ne mogu naći svugdje.

SPIZZA

Vrhunsko maslinovo ulje, pesto, gran padana, peperoncini, rukola, zeleni papar, pršut, biftek, mozzarella… Kreacije njihovih majstora u trenutku bude hedonista u Vama.

U ponudi osim pizza možete pronaći maštovite kombinacije bruschetta, salata, tjestenina, burgera kao i deserte za završetak ukusnog obroka.

Iz ponude se može izdvojiti i poseban meni za doručak koji garantira ukusan početak dana.  U ugodnom i opuštajućem ambijentu Spizza restorana možete uživati svakog dana od 10h do 23:30h na adresi Palinovečka 19, preko puta šoping centra Point.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Sudjelujte u nagradnom darivanju portala zagreb.info i Spizze, više detalja na našoj Facebook stranici! [/box]


Komentari