‘Nikad gori!’: Što se događa s kultnim zagrebačkim restoranom?

Facebook

Nije niti sjena onog restorana u koji smo nekada voljeli zalaziti.

Zagrebački restorani, prihvatljivi i cijenom i uslugom česta su tema svakodnevnih razgovora. U jednom takvom, dotakli smo ih se i mi, neizostavno spomenuvši Skalinsku ulicu, omiljeno odredište turista, studenata, ali i Zagrepčana koji vole ovu šarmantnu ulicu.

Kultni restoran Leonardo nekada je bio neizbježno mjesto za dobar ručak s prijateljima ili ukusnu večeru s partnerom u opuštenoj atmosferi, a da pritom, ne potrošimo malo bogatstvo.

Međutim, bacivši oko na njihovu Facebook stranicu, primjetili smo da gosti tvrde kako Leonardo više nije niti sjena onog restorana u k0ji smo nekada voljeli zalaziti.

“Trattoria Leonardo samo je sjena onog restorana prije proširenja. Čekali smo sat vremena. Crni njoki s lignjama su očajni; lignje smrde, gumene su, umak voden, bezokusan, blijed. Pizza Leonardo za -2. Nikad više ovdje”, jedan je od komentara.


“Dala sam dvojku zbog osoblja jer barem su se oni trudili..hrana vam je žalosna..lazanje? Ono se nemogu ni nazvati lazanjama..nije mi problem bio čekati sat vremena hranu, niti mi je bio problem što su ljudi koji su iza nas došli dobili svoje jelo prije nas..ali toliko lošu porciju i bezukusnu hranu nisam mogla prešutiti..sretno vam bilo,trebat će vam”, požalila se jedna gošća.

Kako smo i sami kušali njihove pizze i lazanje, moramo se složiti s navedenim tvrdnjama, iako crna ploča ispredd Leonarda šalje poruku da se u njemu poslužuje “najbolja hrana u gradu”.

Facebook
Facebook

Doduše, pizza je još uvijek solidna, no lazanje nisu niti približne standardu koji je Leonardo do prije koju godinu držao. Hrana plastičnog okusa ne ostavlja baš nikakav trag u ustima, iako su jestive.

Gastro portal Plava Kamenica, u jednoj je rečenici savršeno opisao problem s kojim se Leonardo danas susreće.

“Osim asocijacija na plastiku i industrijalizaciju hrane, Leonardo je gostionica bez ikakvih svojstava”, ocjenili su.

Komentari

loading...