Mjesta koja vrijedi posjetiti u paru: Ovo su najromantičniji zagrebački restorani

Ljubav ide kroz želudac, stara je i dobro provjerena mantra radi koje se s partnerom, ili partnericom u potrazi za romantikom vrijedi zaputiti u neki šarmantan, romantičan zagrebački restoran. Popisali smo neke od njih

Pod zidom

Dobro vino i fina hrana u samom srcu grada, praćena ugodnom, infimnom atmosferom i prekrasno uređenim prostorom svakako su idealno mjesto koje valja posjetiti u dvoje te se opustiti između ostaloga i uz čašicu razgovora.

Barbieri’s

Savrešno uređen prostor, i vrhunska  hrana idealna su kombinacija za uživanje u hrani, restoran na vrhu Tkalče pravi je izbor za one željne uživanja i romantike.

Alegria

Opuštena, obiteljska atmosfera, odlična, francuska kuhinja i korektne cijene odlike su ovog restorana smještenog na Vrbanima, kojega također valja posjetiti s boljom polovicom, osobito prije kakva dobrog izlaska.

Mano

Mano u Medvedgradskoj ekskluzivan je i vrhunski uređen restoran, iz kojega definitivno nećete izaći razočarani,osobito ako preferirate spoj dobre hrane i vrhunskog vina.

Bota Šare

U Zvonimirovoj ulici u obiteljskom restoranu Bota Šare uživati ćete u vrhunskoj ribi, a restoran je prepoznatljiv stoga što je uspješno spojio dalmatinsku i japansku hranu, ako ste željni isprobati nešto novo s daškom tradicije, tada je ovo pravo mjesto za vas.


Komentari