McDonald’s testira nove stvari za ljude u žurbi: Hoće li vam se svidjeti?

Jedan od najpopularnijih lanaca brze hrane na svijetu, McDonald’s, nedavno je u Londonu otvorio lokaciju u kojoj isprobava nov način usluge. Naime, u ovom McDonald’su moguće je samo naručiti hranu za van. Stolovi i stolice ne postoje, a hrana se naručuje s velikih touchscreen kioska.

Naravno, touchscreen kiosci za naručivanje nisu ništa novo i već ih neko vrijeme možemo vidjeti u većini McDonald’s lokacija u Hrvatskoj. Ono što je novo u Londonu je da će imati isključivo tu opciju narudžbe.

Ideja ovakvih lokacija je ponuditi bržu uslugu onima koji nemaju vremena ili se ne žele zadržati na objedu u restoranu. Menu je također ograničen na najpopularnija jela poput Big Maca ili McNuggetsa.

Ipak, kako pišu novinari Business Insidera koji su testirali opciju, hranu nisu čekali ništa kraće nego što je uobičajeno.

Ovo je prvi put da McDonald’s uvodi sasvim novi tip restorana još otkako su 1970-ih uveli opciju drive-ina u kojem su mušterije iz automobila mogle naručiti i dobiti hranu. Ova promjena ipak se ne čini tako drastičnom i vjerojatno neće uzrokovati istu revoluciju kao svojedobno drive-in restorani.

Pokaže li se testna lokacija u Londonu uspješnom, taj koncept brzo bi se mogao proširiti na ostala tržišta, uključujući Hrvatsku.


Komentari