JOŠ NE ZNATE KAJ BI KLOPALI? Svratite ili zvrcnite Don Don spremili su vam nešto posebno!

U Don Don možete svratiti na adresu Savska 56 i uživati u ugodnom ambijentu i savršenoj klopi ili ih možete nazvati na broj 01 6178 301 i naručiti besplatnu dostavu.

Još uvijek nemate pojma što biste ručali, a baš vam se nekako i ne kuha? Problem riješen, svratite usput do Savske 56 u Don Don Z Bruger i namirite svoje gladne trbuščiće ili ih jednostavno nazovite da vam ukusnu klopu donesu na kućnu adresu.

Don Don vam je za danas pripremio ponudu kojoj ćete teško odoljeti. Na meniju vam se nudi janjeći but ispod peke, koji se topi u ustima, s prilogom za 37 kuna, njoke u “đavoljem” umaku po cijeni od 30 kuna, slasni iskošteni batak-zabatak u ciganskom umaku za 35 kuna. Potom, mješano meso sa žara i pomfrit za 37 kuna, iskošteni batak-zabatak na žaru s pomfritom za 30 kuna i na koncu neizostavni “Klasični burger” po cijeni od 23 kune.

Još jednom…

-Janjeći but ispod peke s prilogom – 37 kuna

-Njoki u “đavoljem” umaku – 30 kuna

-Iskošteni batak-zabatak u ciganskom umaku – 35 kuna

-Veseli tanjur (mješano meso sa žara), pomfrit – 37 kuna

-Iskošteni batak-zabatak na žaru, pomfri – 30 kuna

-Klasični burger – 23 kune

Kao što smo već kazali u Don Don možete svratiti na adresu Savska 56 i uživati u ugodnom ambijentu i savršenoj klopi ili ih možete nazvati na broj 01 6178 301 i naručiti besplatnu dostavu neke od spomenutih delicija.

Komentari