(FOTO) Prvi smo ušli u još neotvorenu Domino’s pizzeriju u Zagrebu: Sva čarolija odvija se pred vašim očima!

Foto: Zagreb.info

Hrvatska se upisala u kartu najpoznatijeg i najvećeg pizza lanca na svijetu – Domino’s Pizza, koji je osnovan davne 1960. godine u američkom Michiganu, a danas broji više od 16.300 poslovnica u više od 85 zemalja na svijetu!

Foto: Zagreb.info

Iako je pandemija koronavirusa malo odgodila otvaranje slavne pizzerije najavljeno za travanj/svibanj, te smo morali malo više čekati, Domino’s pizza je ponosno najavio kako već ovog ponedjeljka otvara svoja vrata i to u prostoru na adresi Kneza Mislava, preko puta zagrebačkog Sheratona, a Zagreb.info je dobio eksluzivan uvid u interijer te mjesto pred kojim će nastajati najpoznatije pizze na svijetu, tik prije samog otvorenja!

Foto: Zagreb.info
Foto: Zagreb.info

Ono što posebno veseli obožavatelje pizza je što će sada konačno moći vidjeti, ali i probati famoznu Pepperoni pizzu, koja će se pripremati pred njihovim očima – od miješenja tijesta, do slaganja sastojaka!

Foto: Zagreb.info
Foto: Zagreb.info

Naime posebnost ovog lanca je što se pizze spravljaju pred očima kupca, ali i to što se na dostavu čeka maksimalno 30 minuta, a dostavljači pritom koriste i električne bicikle!


Foto: Zagreb.info

Pizza od koje nećete imati grižnju savjest: Pogodna za keto dijetu, a gotova za 15 minuta!

Komentari