DUBRAVKIN PUT: Večera iz bajke uz tajni meni koji ostavlja bez daha (FOTO)

PR

Novi projekt restorana „Dubravkin put“ koji će vas odvesti u svijet bajki.

U jedinstvenom okruženju i prekrasno uređenom ambijentu restorana “Dubravkin put” održana je prva u nizu #VeceraUValu. 12 gostiju je na jednu večer otputovalo u čarobni svijet Ivane Brlić Mažuranić, u magičnu priču “Šuma Striborova”. Kulinarski tim na čelu s glavnim chefom i idejnom začetnicom koncepta, Priskom Thuring, osmislio je 8 sljedova jela koji su inspirirani dijelom priče, a pratila ih je prikladna zvučna kulisa.

dubravkin-7 (1)

Imena slijedova poput Livada, Ledena suza, Ugljen i Srebrna vrata nisu otkrivala puno, golicala su maštu, a jela su oduševljavala prvu skupinu entuzijasta koji su komentirali da su njihova očekivanja, iako visoka, ipak nadmašena.

dubravkin-3 (1)


Prostor su dekorirali Dubravka Dujmović i Martin Pohl u duhu događaja pa je tako prostorija bila prekrivena lišćem i bršljanom, a stol mahovinom, rogovima, drvećem i svijećama.

dubravkin-23

Događaj je praćen pomno odabranom glazbom koja je dočaravala i pojačavala trenutke i osjećaje priče, pa su u nekim trenucima čari ove originalne večer gastro delicija više izgledali kao kazališna predstava.

dubravkin-24

dubravkin-31

“Jednom mjesečno u izdvojenoj prostoriji Val održavat će se večera za maksimalno 18 osoba. Svaka #VeceraUValu imat će svoju tematiku koja će ostati tajna do samog početka večere. Sve na toj večeri, od hrane, pića, scenografije, postave stola, pa čak i glazba bit će u skladu s odabranom temom večere.
Za sve ljubitelje ovakvih nevjerojatnih kulinarskih „putovanja“ s elementima iznenađenja, omamo dobru vijest da je sljedeća večera s novom temom planirana za 16. prosinca u 20h”, poručili su organizatori.

Ovo su neka od maštovitih jela koja su bila predstavljena:

Komentari

loading...
-->