Donosimo vam listu 10 najboljih meksičkih restorana u Zagrebu prema ocjeni posjetitelja

FOTO: Facebook/Taquitos Bandidos

Za sve vas ljubitelje latino-američke kulture i hrane – donosimo vam 10 najboljih mjesta u Zagrebu gdje možete pojesti dobru meksičku hranu, po TripAdvisorovoj listi.

Restoran Taquitos Bandidos zasjeo je na prvo mjesto TripAdvisorove liste najboljih meksičkih restorana u Zagrebu. Zanimljivost kod ovakvih online lista je što su skrojene u potpunosti po mišljenju i ocjenama običnih ljudi, a uvid u različita mišljenja uvijek dobro dođe novim gostima koji bi voljeli posjetiti ove restorane.

Trenutno najbolje ocijenjene meksičke restorane pronađite u nastavku.

Taquitos Bandidos 

Restoran Taquitos Bandidos nalazi se na Radićevoj ulici, a radi se o šarmantnom restorančiću koji svojim interijerom i hranom zaista nudi dašak Meksika u centar Zagreba. Ovaj veseli restoran nudi vam razne vrste taquitosa (pa i one s čokoladom i lješnjacima), quesadille, ali i chilli con carne te od pića Jarritos s okusom Mexican kole, manga, ananasa, mandarine i slično.


Gepostet von Taquitos Bandidos am Montag, 8. Juli 2019

Pirate’s Karaka 

Karaka je jedan od interesantnijih zagrebačkih restorana koji nudi bogatu ponudu meksičke hrane. Ovaj restoran, koji je nekoć bio kultni klub, punim plućima udiše meksičku tradiciju. Nalazi se u samome centru, na Hebrangovoj ulici.

Fajitas s mesom i povrćem je među najpoznatijim receptima teksaško-meksičke kuhinje, a čemu duguje svoju popularnost,…

Gepostet von Pirates Karaka am Dienstag, 10. Mai 2016

Mex Cantina 

Ovaj izuzetno simpatičan restoran nalazi se na Savskoj cesti i jedan je od prvih meksičkih restorana u Zagrebu. Odiše meksičkim bojama i ambijentom, te isti taj ambijent primjenjuje na hranu. Nude autentična jela i okuse latinske amerike.

Gepostet von Mex Cantina am Montag, 18. Juni 2018

Pani Zagreb 

Pani Zagreb je noviji Tex Mex restoran u Zagrebu koji se nalazi na Maksimirskoj cesti, a poznat je po svojim punim okusima Meksika i domaćim pićima i sokovima koje prodaju.

Pizzeria Papa Toni 

Ovaj restoran nalazi se na Poljanicama u zagrebačkom kvartu Dubrava. Najpoznatiji je po svojoj pizzi i meksičkoj hrani.  Po svojem toplom ambijentu i ugodnoj atmosferi postao je jedan od poznatijih restorana u Zagrebu.

Koykan Gajeva 

Koykan je poznati zagrebački lanac brze hrane. Vrlo je autentičnan i zanimljiv upravo zato što nudi hranu iz čitavog svijeta, pa tako i meksičku. Koykan zaista spaja okusom i ambijentom različite svjetske kulture.

Koykan – mjesto gdje svatko može naći nešto za sebe 😉

Gepostet von Koykan World Food am Samstag, 2. November 2019

El Mundo 

Ovaj obiteljski restoran nudi obilnu ponudu hrane razne vrste, no ipak je poznat po svojim ukusnim mex tortiljama.

Pizzeria&Spaghetteria Mihita 

Mihita je slatki restorančić koji nudi razne okuse Meksika i Italije. Ako ste za nešto tradicionalnije, ovaj restoran je za vas.

Stari Zagreb Pizzeria 

Pizzeria Stari Zagreb nudi svakakvu hranu – od talijanske, hrane ispod peke, plodova mora pa sve do meksičke. Obilan izbor i još obilnije porcije. Restoran je idealan za obiteljske večere zbog vesele atmosfere i pristupačnosti.

Komentari

loading...
-->