Asia Gold četvrt stoljeća obilježava i sudjelovanjem u gastro akciji Tjedan restorana

Asia Gold

Četvrt stoljeća poslovanja kineskih restorana Asia u Hrvatskoj obilježavamo i sudjelovanjem u gastro akciji Tjedan restorana.
Asia Gold restoran Zagreb (Radnička cesta 52 – Green Gold Centar, II kat) jedan od šest zagrebačkih restorana u vlasništvu  poduzetnice Tong Cheng,  a koji obilježavaju četvrt stoljeća poslovanja u Hrvatskoj sudjelovanjem i u gastro akciji Tjedan restorana.
Prema istraživanju gastro navika u građana Hrvatske, kineska hrana je među najpopularnijim koje se mogu kušati u Lijepoj Našoj. Imajući na umu stalni interes i gastro znatiželju građana Hrvatske za okusima Azije, nismo željeli propustiti obilježavanje 25 godina poslovanja Asia restorana u Hrvatskoj i uključivanjem u akciju „Tjedan restorana“ – najavila je Tong Cheng, vlasnica lanca China Restorana Asia.
Tjedan restorana jedinstvena je prilika kušati najbolja jela koja se moju ponuditi za 100 kuna, a s ciljem promocije i promidžbe gastronomske scene na našim prostorima.
I u Asia Gold restoranu bit će upriličen poseban jelovnik cjenovno prilagođen Tjednu restorana, te bogat brojnim jelima koja nikoga neće ostaviti ravnodušnima te što je posebno važno – gladnima.

>>>Počinje tjedan restorana: Donosimo popis restorana u Zagrebu i jelovnike

Gosti Asia restorana najviše vole jesti pečenu patku, spravljenu po posebnoj recepturi, ali su često i rado konzumirana i azijska jela puna povrća, riže i mesa ili ribljih specijaliteta, spravljeni kroz paletu više od stotinu različitih dalekoistočnih recepata. Upravo na temelju tih afiniteta složit ćemo i jelovnike prilagođene akciji Tjedan restorana, te željama naših gostiju – najavila je Tong Cheng, vlasnica China Restorana Asia.


Komentari